Nők, lányok akik nem vagy csak nagyon ritkán használtok sminket, mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 20:36
12/13 anonim válasza:
Anélkül is elégedett vagyok magammal. Emellett a másik ok, hogy régebben mikor sminkeltem akkor folyton ott volt a stressz, hogy picit megizzadtam vagy csöpögött az eső vagy akár csak bekönnyeztem és egyből folyt-kenődött szét, rohanhattam javítgatni, márpedig a hétköznapjaim kellős közepén erre nem igazán van időm. (Oké, ez minőségibb, drágább termékekkel lehet hogy orvosolható lenne, de annyit meg nem ért az egész nekem.)
13/13 anonim válasza:
Túl sok időt vesz igénybe. Általában csak egy kis korrektor szoktam tenni a bőrhibákra, esetenként átlátszó szempillaspirált teszek fel csak, másra nincs se időm se igényem. Este lemosni is csak plusz macera, inkább töltöm azt az időt valami hasznossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!