Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nők, lányok akik nem vagy...

Nők, lányok akik nem vagy csak nagyon ritkán használtok sminket, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Nincs értelme.

Kvázi teljesen egyedül dolgozom, senki nem látja. Reggel pedig mindig kapkodok.

Alkalmakra szoktam csak sminkelni.

2021. szept. 29. 20:47
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Jó a smink, de valójában egy hazugság.
2021. szept. 29. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Anélkül is szép vagyok.
2021. szept. 29. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
A smink egy maszk, egy hamis arc pótlék hogy egy sokkal szebb arcot mutasson általa a nő, megtévesztve az embereket én szerintem nekem ne a vakolat tetszen neki rajtam hanem az én igazi arcom szeresse a mosolyom. Ezért. Meg kényelmetlen és pénzkidobás mert ez az illúzió nem tartható fenn örökre egy párkapcsolatban.
2021. szept. 29. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
És a nők smink nélkül szerintem szebbek én is szebbnek érzem magam anélkül.
2021. szept. 29. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerűen nem tudok sminkelni.
2021. szept. 29. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a fájdalmam festem ki belőlem, mivel depressziós vagyok, ezért szépnek kell látnom magam, ezért néha festem magam. Amikor jobb napjaim vannak, smink nélkül is tetszem magamnak.
2021. szept. 29. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Egyszerűen nem áll nekem jól a smink. Bohócnak nézek ki már természetes színek használatával is, erősebbekkel meg pláne.
2021. szept. 30. 04:50
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Ha sminkelek, azt észreveszik. Nem az az "egy kis korrektor a szemem alà" smink.

Akkor már inkább egy kék spirál vagy egy lila rúzs ami harmonizál a ruhámmal, ékszerekkel.

Egyrészt nincs mindig kedvem felrakni 2 órányi sminket, de ha van, akkor a magam szórakozására teszem.

Különösen ezekben a maszkos, szeles időkben, az ember arcának a 2/3-a maszk mg frufru, egy kis szín jót tesz a szemekre.

De ugyanakkor nem fogom ugyanazt minden nap, mert A, unalmas, B, szeretek kísérletezni, és C, a sok hülye azt hiszi a smink az arcom és ha nem hordom azt hiszik beteg vagyok 😏

2021. szept. 30. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Lusta vagyok. Szívesebben alszom helyette reggel még 5 percet
2021. szept. 30. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!