Nők, lányok akik nem vagy csak nagyon ritkán használtok sminket, mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 20:36
1/13 anonim válasza:
Nincs értelme.
Kvázi teljesen egyedül dolgozom, senki nem látja. Reggel pedig mindig kapkodok.
Alkalmakra szoktam csak sminkelni.
2/13 anonim válasza:
Jó a smink, de valójában egy hazugság.
4/13 anonim válasza:
A smink egy maszk, egy hamis arc pótlék hogy egy sokkal szebb arcot mutasson általa a nő, megtévesztve az embereket én szerintem nekem ne a vakolat tetszen neki rajtam hanem az én igazi arcom szeresse a mosolyom. Ezért. Meg kényelmetlen és pénzkidobás mert ez az illúzió nem tartható fenn örökre egy párkapcsolatban.
5/13 anonim válasza:
És a nők smink nélkül szerintem szebbek én is szebbnek érzem magam anélkül.
6/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudok sminkelni.
7/13 anonim válasza:
Én a fájdalmam festem ki belőlem, mivel depressziós vagyok, ezért szépnek kell látnom magam, ezért néha festem magam. Amikor jobb napjaim vannak, smink nélkül is tetszem magamnak.
8/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem áll nekem jól a smink. Bohócnak nézek ki már természetes színek használatával is, erősebbekkel meg pláne.
9/13 anonim válasza:
Ha sminkelek, azt észreveszik. Nem az az "egy kis korrektor a szemem alà" smink.
Akkor már inkább egy kék spirál vagy egy lila rúzs ami harmonizál a ruhámmal, ékszerekkel.
Egyrészt nincs mindig kedvem felrakni 2 órányi sminket, de ha van, akkor a magam szórakozására teszem.
Különösen ezekben a maszkos, szeles időkben, az ember arcának a 2/3-a maszk mg frufru, egy kis szín jót tesz a szemekre.
De ugyanakkor nem fogom ugyanazt minden nap, mert A, unalmas, B, szeretek kísérletezni, és C, a sok hülye azt hiszi a smink az arcom és ha nem hordom azt hiszik beteg vagyok 😏
10/13 anonim válasza:
Lusta vagyok. Szívesebben alszom helyette reggel még 5 percet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!