2016 őszén vettem pár Essence matt rúzst, ritkán használom, évi 5x max ezeket a színeket. Dobjam ki őket? Színre, szagra eddig okésak.
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 21:51
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne dobd ki, csak akkor ha már lejárt. Ezt onnan tudod megállapítani hogy a rúzs csomagolásán van egy kis felnyitott doboz, és azon, vagy abban van egy időpont, hogy a felbontásától számítva meddig jó, ha ez lejárt még különböző ideig lehet őket használni, azt te tudod megállapítani hogy jó-e. Én csak akkor szoktam kidobni ha van valami hibája, vagy kezd szaga lenni.
2/3 anonim válasza:
Előző, 4 éves rúzsokról beszél a kérdező.
Biztosan nincs ilyen hosszú eltarthatósági ideje.
3/3 anonim válasza:
Bevallom egy két rúzs ami így úgy de megmaradt valamiért még durván akkor 9 lehettem most vagyok 17, és ilyen mini H&M rúzs és a számra kentem igaz utána le is tóröltem egy kis idő után, de nem pattogott ki tőle a szám, és semmi bajom nem lett tőle, mivel egy mélylila szinről beszélünk max alkalmakkor használnám, de amugy csak kabala smink xD amugy én is akkor dobom ki a sminkeket ha az illata megváltozik, és a halmazállapota pl:beszárad, folyósabb lesz,olajos ez föként alapozo ,primer ilyeneknel fordul elo. De én inkább a szem termékekel nem kisérletezek ha valami piszkosul régi és nem stimmel vele valami akkor fájo szivel de megválok tőle vagy odaadom másnak xD smink ecsetek max akkor ha 4 évnél több ideig van meg es hullik a szőre tisztitom ugy is, de amugy ha olyan regi akkor dobd ki és vegyél ujat,de ha nem válzott meg a kremes formulája és nem büdös akkor szerintem nem lesz bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!