Ritkan sminkelem magam, ha igen akkor egy par ora mulva ugy nezek ki mint egy zombi! A szemeim bedagadva, verben uszva, folyik a konnyem szoval szornyu! Allergias vagyok vmire, gagyi a cucc amit hasznalok vagy csak azert mert nem vagyok hozzaszokva?
Hogyan tudnam kideriteni,hogy mire vagyok allergias-ha az egyaltalan-?
Tudnatok ajanlani anti-allergen smink cuccokat?
Az anti-allergén szó egy sminkcuccon (vagy bármin) konkrétan SEMMIT nem ér. Bármire lehetsz allergiás, orvosok se tudják mindig megmondani, még mindig csak ilyesmi tanácsot tudunk adni:
rendelj mintát, próbált ki a sminket a drogériában, és majd az egyik bejön.
A krémmánián nézd meg a termék összetevőit, és kerüld az irritáló anyagokat (de ez nem garancia semmire)
Persze az aluljárós meg kínais sminkeket kerüld, mindig csak eredeti terméket használj. A lejárati időt is figyeld (pl egy szempillaspirál már 3 hónap alatt megromolhat), mindig higénikusan használd a sminkeket (ne nyúlj bele a tégelyekbe, tisztítsd rendszeresen az ecseteidet...)
Ja, és az ecseteid is legyenek jó minőségűek, puhák, hogy ne irritálják még jobban a bőrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!