14 évesen septum?
Figyelt kérdés
általánosságban szúrnak septumot 14 évesen szülői jelenléttel? westend kivételével:)2021. szept. 27. 20:49
1/3 A kérdező kommentje:
illetve pest környékén hol érdemes csináltatni, ahol viszonylag magasan és szépen szúrják?
2021. szept. 27. 20:50
2/3 anonim válasza:
Szülői jelenléttel talán, bár Én úgy tudom, hogy 16-17 éves kortól vállalják általában, akkor is szülővel / szülői beleegyezéssel.
Egyébként baromira fáj; nekem volt már pár pc-m, elég sok tetoválásom van, magasnak mondanám a fájdalom küszöböm, de annál az egynél kifolyt a könnyem rendesen.. :D
Ráadásul nem is gyógyult be szépen, úgyhogy vehettem ki. 🤷🏼♀️
3/3 anonim válasza:
Abban a szalonban, ahova én járok, 14 éves kortól szülői jelenléttel szúrnak piercinget, 16 -tól pedig elég a szülői nyilatkozat. Szóval vannak ilyen helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!