Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy cseréljem ki a septum...

Hogy cseréljem ki a septum piercingem?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy septum piercinget, pár hónapja szúrták nekem. A gyógyulási idő lejárt szépen kezeltem és nem volt vele probléma. Viszont nagyon kicsi ékszert helyeztek bele amely szerintem nem illik az orromhoz és ki szeretném cserélni. Szóval ha neki kezdek tiszta kézzel és az ékszert is fertőtlenítem hogyan cseréljem ki? Azt se tudom hogy hol a lyuk és hogy hogyan tehát tényleg analfabéta vagyok :D és félek hogyha kiveszem utána nem megy bele a másik és beforr.. szóval tippeket várok! :)
2021. aug. 10. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Az nem opció hogy a piercer cseréli ki?
2021. aug. 10. 23:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne elmenni szerintem is, mint hogy én nyúljak hozzá aki nem is igazán jártas ebben.. viszont a piercer nem hiszem, hogy foglalkozna vele mert még ősszel szúrattam és azóta eltelt sok idő és már nem hiszem, hogy vissza tudnék menni cserére érdemesebb lett volna szúrás után egy hónappal akkor már bőven be volt gyógyulva :/
2021. aug. 11. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább hívd fel és kérdezz rá. Biztos tud tanácsot adni ha gyulladt, vagy ki is cseréli neked.

Előző voltam

2021. aug. 11. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezz rá, én béna vagyok golyózáras karikákkal, a mai napig a piercerrel cseréltetem ki, több éves piercinget is kicserél, tőlem sosem kértek ezért pénzt (nyilván ha hozom az ékszert) nem tudom máshol hogy van.
2021. aug. 12. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Majd a jövő hét elején rá kérdezek és viszem az ékszert is mert most jut eszembe hogy az ilyen golyós végű piercinget nem csak behelyezni nem tudom de valószínű rá tekerni sem sikerülne és elhagynám az első fél órában :D köszönöm a válaszokat ^^
2021. aug. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!