Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Főnix tattoo Debrecen septum...

Főnix tattoo Debrecen septum piercing?

Figyelt kérdés
Hi hi hi. Főnixnél milyen körülményekre és professzionaliotásra kell számítani, ha piercinget szeretne szúratni valaki? Septum pcről lenne szó. Nostrilom 2 éve csináltam náluk, de egy kicsit fentebb lett szúrva. Testimeséknél azt hallottam ferdére szúrják. Köszike:)

#piercing #Debrecen #fonixtattoo #gulyasleves
2021. júl. 30. 01:42
 1/1 anonim ***** válasza:
86%
Nekem másodjára is ferdére szúrták a septumom a Főnixben, szóval elengedtem. A második alkalommal közölte a kedves szakértő, hogy na de nekem ferde az orrom, nem tudja egyenesre szúrni. És ezt vajon az elsőnél nem látta?:) Haveromnak jó lett, szóval ki tudja, lehet én voltam csak a szerencsétlen…
2021. júl. 30. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!