Főnix tattoo Debrecen septum piercing?
Figyelt kérdés
Hi hi hi. Főnixnél milyen körülményekre és professzionaliotásra kell számítani, ha piercinget szeretne szúratni valaki? Septum pcről lenne szó. Nostrilom 2 éve csináltam náluk, de egy kicsit fentebb lett szúrva. Testimeséknél azt hallottam ferdére szúrják. Köszike:)2021. júl. 30. 01:42
1/1 anonim válasza:
Nekem másodjára is ferdére szúrták a septumom a Főnixben, szóval elengedtem. A második alkalommal közölte a kedves szakértő, hogy na de nekem ferde az orrom, nem tudja egyenesre szúrni. És ezt vajon az elsőnél nem látta?:) Haveromnak jó lett, szóval ki tudja, lehet én voltam csak a szerencsétlen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!