Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Septum piercinggel kapcsolatos?

NemFogodKitalálni kérdése:

Septum piercinggel kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Sziasztok, megint lenne egy kerdesem 😅

Szoval holnap lesz 2 hetes a septumom. Amiota benn van, nem volt begyulladva, bedagadva, nem valadekozott. Az elso 3-4 nap volt erzekenyebb, de mar az is elmult. Siman forgatom, mozgatom, ha meghuzom sem faj. Nem vagyok ehez hozzaszokva, hogy ilyen konnyen menjen egy piercing dolog nalam 😅 mindegyikkel megszivtam eddig, pedig mindig mindegyiket ugyan ugy kezeltem. Szoval a kerdesem, holnap lesz ugye 2 hetes, nagy baj ha mar nem kezelem napi 3-4x? Csak mert ugye semmi baja mar. Vagy meg igy is kene fertotlenitenem annyiszor? Vagy eleg csak akkor ha eszembe jut? Napi 1x pl? Tenyleg semmi baja mar, es nem tudom, hogy artok-e meg ezzel, hogy nem kezelem mar annyiszor, vagy nem lesz baj. Mert ugye meg csak 2 hetes lesz.

2021. aug. 1. 11:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem elég napi 1-2x takarítani

Én az elejétől kezdve naponta kétszer kezeltem és 2 hónap után már csak egyszer

2021. aug. 1. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!