Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercingel gond ha cigizek?

Nyelvpiercingel gond ha cigizek?

Figyelt kérdés
2napja van meg picit felvan dagadva tejtermeket nem eszem nem kavezom minden eves utan sosvizzel oblogetek de miutan beraktak ra ugy 4oraval mar nem birtam hogy ne gyujtsak ra s azota is cigizek:s lesz tole barmi gond is a piercel?
2010. aug. 28. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szalonban kellett volna megkérdezned...
2010. aug. 28. 10:51
 2/7 anonim válasza:
Én átlövettem, kijöttem az üzletből és rágyújtottam :D 7 éve bent van. sztm ne parázz ..
2010. aug. 28. 11:02
 3/7 A kérdező kommentje:
az az igazsag hogy nem szalonban tettek (: egyik baratnomnek van gyakorlata szurasokban s megbizok benne neki 2 van a nyelveben 1 az ajkaban volt szmoldok es orraban is van 2napja azt en raktam =) o aztmondta hogy cigizett tejet nem evett es jeget szopogatott massal nem apolta remelem nem lesz gond tole :s
2010. aug. 28. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
tejtermeket nem evett\ivott ** sorry (:
2010. aug. 28. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szalonban csináltattam, de nekem mondta a csaj, hogy cigizhetek akár rögtön is.

Nagyon fűszeres, meg mákos kajákat se egyel.

És sok fogmosás:D

2010. aug. 28. 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:
fuszereseket nem eszek amugysem (: makra alergias vagyok :D
2010. aug. 28. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor no problem, pár nap és minden stim ;)
2010. aug. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!