Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » NYelvpiercingel később is...

NYelvpiercingel később is ilyen fájdalmas, ill kellemetlen lesz a kajázás?

Figyelt kérdés

Ma csináltattam, és a vacsora kész kínszenvedés volt.

fájt, alig tudtam rágni, mert ugye nagyon hosszú van benn min. 3 cm.

Később milyen lesz vele enni, rem javulni fog mert ez így nagyon gáz...:S

2011. máj. 24. 19:56
 1/10 anonim válasza:
Nekem 3-4 napig volt vele gond, azóta mint ha ott sem lenne. Persze egyénfüggő a dolog, hallottam olyanról, akinek 1 hónapig tartott míg elmúltak a fájdalmai. Enni addig is pépeset. (Igaz én berakás után rögtön rakott krumplit vállaltam be, de nem volt jó ötlet :-) ).
2011. máj. 24. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:
XD nekem is hasonló volt a menü......szal elmúlik?! remélem, mert így nagyon gáz....:S
2011. máj. 24. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

én 2 hétig nemtudtam kajálni csak húsleveslét és pépesített banánalma..

leis fogytam rendesen

de utánna már minden rendesen :)

2011. máj. 24. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:

de akk már rövidebb piercingel ugye?

ez a hosszú nagyon gáz nekem...:S

2011. máj. 24. 20:35
 5/10 A kérdező kommentje:
mikor rágok beleakad a falatba, és tök félek hogy lenyelem, vagy ráharapok...ahhjjj...:S
2011. máj. 24. 20:40
 6/10 A kérdező kommentje:
jah és még annyi hogy a duzzanat meg fájdalomra vettem be kataflamot tök jó, alig fáj, és le is lohadt a nyelvem...
2011. máj. 24. 21:40
 7/10 anonim válasza:
Ha ennyi gond van vele miért kellett csináltatni? a nyelvpiercinget alapból sosem értettem, hiszen senki nem látja. és most nehogy azt mondjátok h valaki esetleg csak "szexuális segédeszköznek" berakat egyet..
2011. máj. 24. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért kell hosszu mert ugye bedagad a nyelv, nekem kicsit raktak (sajnos akkor még nem értettem hozzá ennyire) na az volt kinszenvedés mikor szoritota a nyelvem össze. " hét után cseréltem ki kisebbre s azóta nincs gndom vele. Arra vigyézz ameddig hosszú nehogy ráharapj mert letörhet a fogadból.
2011. máj. 24. 23:01
 9/10 anonim válasza:
Én pl. nem azért csináltattam, hogy más lássa, vagy szexuálisan pluszt adjon bárkinek is, hanem magam miatt, mert tetszett.
2011. máj. 25. 09:10
 10/10 A kérdező kommentje:

pontosan, nekem is nagyon tetszik...*_*

és pont az benne a lényeg, hogy csak akkor villantod, ha te is akarod,,,:P

2011. máj. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!