Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gond van az ajakpiercingemmel!...

Borchini éva kérdése:

Gond van az ajakpiercingemmel! Ki kell szednem?

Figyelt kérdés
8 hónapja szurattam az ajakpc-et,alulra,az államnál van.Néha néha picit bedagadt bellülröl,de öblögettem phlogosollal,meg csöpögtettem,és elmult.Sajnos most is igy jártam,de ez sokkal nagyobb,mint eddig volt.Alig látszik ki belül a vége.Vadhus lehet?Hiába a csepp,meg az öblögetés már 2 hete,ugy tünik nem használ.Valaki segitsen,nem szeretném kivenni,mert hozzámnött,és szeretem.Köszi .
2011. okt. 7. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ott van pc-m ahol neked, de én nem tapasztaltam ilyen problémát. Lehet, hogy túl kicsi a szár ami a szádban van és nyomja a bőrt. De az is lehet, hogy vadhús. Menj el orvoshoz, vagy oda ahol csináltattad, ha nem múlik el pár nap múlva. Az is megeshet, hogy allergiás vagy a fémre, de csak találgatok. Mindenesetre, nézesd meg. (amúgy az enyémmek nem volt semmi gond, már több mint 1.5éve van a számba) Remélem nem kell kivenned :)
2011. okt. 7. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy vadhus-e,mert már máskor is volt ilyen csak kisebb,és az elmult.Amikor mutattam annak aki csinálta,azt mondta,hogy ne szedjem ki,mert elöfordul ilyen,biztos belement valami,öblögessem,és kitisztul.Akkor el is mult,de most nem igazán akar.A szár nem lehet rövid,mert amit adott rövidet,azt bele sem birtam tenni,mert elég husos a szám hozzá,a hosszu van benne.Arra is gondoltam,hogy nem-e az a baj,hogy a talp feltöri,nem lenne e jobb egy karika,vagy patko.De eléggé be vagyok ijedve,hogy mi lehet ez.
2011. okt. 7. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Még mindig az előző vagyok: akkor szerintem várj még vele. Nekem az egyik piercingemmel hasonló gondok voltak, illetve a vadhús volt rajta ami volt. Még egy év után is ha azon a fülemen aludtam kijött valami dudor(helix pc-ről van szó), nem csináltam egy idő után vele semmit azon kívül, hogy naponta többször megforgattam, majd elmúlt úgy 2hét után és azóta nincs semmi gond vele. Úgyhogy szerinte ne aggódj csak légy türelmes. Lehet, hogy a te tested kissé érzékenyebben reagál az "idegen" dolgokra :)és nehezen fogadja be.
2011. okt. 7. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!