Miért nem tudom helyesen felvinni az arcomra az alapozót?
A micellás víz a smink eltávolítására való, és a micellás vizet is le kell mosni, remélem tudod. Ha elfogadsz egy bőrápolási tanácsot, akkor szerezz be egy rendes arclemosót is, reggel azt használd első lépésként, este pedig a micellás víz után moss vele arcot.
De kérdésedre a válasz: Több oka is lehet, pl nekem volt olyan hidratálóm (CeraVe) ami nem bírta, ha alapozót kenek rá, akármennyit vártam előtte, és undorítóan nézett ki tőle a sminkem, nekem is csomós volt. Tehát a hidratáló is lehet a hibás, egyik reggel hagyd ki és próbáld ki nélküle, és ha úgy működik, csak próbálj ki másik hidratálót.
Ha úgy sem jó, akkor valószínűleg az alapozó rossz, akkor azt váltsd le.
A kézzel eldolgozás általában csak nem egységes, az ecsettől pedig inkább csíkos szokott lenni az alapozó, ha rosszul csinálják. Ezért szerintem valószínűleg valamelyik termék lesz a hibás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!