Gáz ha 16 évesen nem sminkelek annyit mint a velem egykorúak?
Reggelente szoktam csak szempillaspirált,ajakápolót meg egy kis korrektort használni.(azt is csak a szemem alá.)
Nem akarok mű lenni én mindig a természetességre törekszem,de ahogy
látom mennyi sminket használnak a velem egykorúak,kicsit kívülállónak érzem magam.
Ez gáz ha nem sminkelek annyit mint más lányok?
Nem gáz, sőt, szerintem a szempillaspirál+ ajakápoló + korrektor pont kiemeli a természetesz szépséget. Én is 16 éves vagyok, én hasonló sminket hordok általában:
Korrektor, átlátszó szemöldökgél, és átlátszó szempillaspirál (ez az egyetlen amit bír a szemem), és enyhén színezett ajakápoló.
Néha kipróbálok barna szemceruzákat, szemhéjpúdert, de az még annyira nem szokott jól sikerülni, és reggel amúgy is sietek. Nem azért, mert X idősen nem illik, vagy ilyesmi, csak egyszerűen ilyen az ízlésem, és ez áll jól.
Ha valaki el tud készíteni igényesen egy erősebb sminket, és az az ő stílusa, akkor ő nyugodtan hordja (nyilván nem 4. osztályban, a suliba gigászi tusvonalat), én mások stílusába nem szeretnék beleszólni.
Visszatérve a kérdésre, szerintem nem gáz, ha neked ilyen az ízlésed, hogy ha ebben jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!