Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van jövője a sminkelésnek?

Van jövője a sminkelésnek?

Figyelt kérdés
Sminkes szeretnék lenni. Mennyire biztos belőle a megélhetés? Mennyi lehet az átlag fizetés havonta?

2021. márc. 24. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugy tudsz sminkes lenni, ha van mellette kozmetikus végzettséged. Én azt ajánlom hogy végezd el a kozmetikus képzést, sokkal több lábon tudsz majd állni, és ha ügyes vagy, szépen sminkelsz akkor biztos hogy fognak hozzád járni.
2021. márc. 24. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A fizetés az mindig változó lesz, mivel vállalkozó leszel, az alapján lesz bevételed ahány ember jön. Az elején biztos hogy nem fogsz tudni rendesen megélni belőle és csak a pénzt fogja vinni, de 1 év alatt kialakulhat egy vendégkör ha ügyes vagy.
2021. márc. 24. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is mondták, eléggé bizonytalan, de ha valakinek egyedi ötletei, megoldásai vannak, alkalmazkodni tud többféle klienshez, fejleszti magát folyamatosan, akkor nagyon jól lehet keresni. Az se mindegy, hogy alkalomra csinálsz-e sminket vagy tévénél, színháznál, fotózásoknál, stb. dolgozol. Ha épp nem lenne covid járvány akkor tévés, illetve színházi sminkesként tudnál nagyon jól és biztosan keresni. Természetesen a youtube lehetőségeit se feledjük el :D
2021. márc. 24. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a pipák!
2021. márc. 24. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem árt mellé egy kozmetikus szakma sem, ami azért is jó mert az egy biztosabb állás. Az Én kozmetikusom/sminkesem nyáron telítve van smink téren, esküvőre mindenféle bulikra, akkor azért biztosan jól keres vele. Én pl nem tudok sminkelni, pláne nem különlegesebb, extra sminkeket így mindig ő készíti nekem, ha megyek valahova.
2021. márc. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!