Hogyan alapozzam úgy a böröm sminkelésnél hogy ne legyemek pórusaim? Hogy a pattik el legyenek fedve és szinte tükör sima legyen az alapozás? Sminkelés elött mit csináljak hogyan készitsem elő?
Nem lesz tükör sima a pattanások latszodni fognak.
A porusokra használhatsz primert, a pattanásokra pluszba korrektort.
Igaza van az előttem szólóknak, nézd meg például őt mennyivel másabb a bőre, ahogy lekapcsolgatja a mesterséges fényeket. Ne hagyd, hogy átverjenek az ilyen videók, mindig jusson eszedbe, hogy amit az interneten látsz, az nem a valóság. Egyébként több ilyen jellegű videója is van, nagyon ajánlon őket. :)
Videón, még ha nem is filtereznek, is szépnek fog tűnni egy lealapozott arc. Néha pl. néztem, amikor ilyen első benyomásos videóknál panaszkodott a blogger, fuj, de hányadékul néz ki az arcomon az alapozó, amikor nem látszott semmi hiba... amikor közelebb jönnek, akkor látszik, hogy nem fed, vagy pacsmagos. És akkor ehhez még jön a retus is.
Teljesen semmi nem fogja eltüntetni a bőrtextúrát, de sztem nem is baj, elég ha picit vannak eltüntetve. Nekem a legjobban az vált be amúgy, hogy:
- közepes fedésű alapozó (akinek nem egyenetlen a bőrszíne meg nincs bőr-elszíneződése, annak elég egy gyenge fedés is sztem - erős fedésű alapozót én max. csak eseményekre, fotózásokra használnék, mert rajtam azok nagyon maszkszerűen, természetellenesen hatnak)
- orron, homlokon púderpufnival belenyomkodott púder, arc többi részén laza ecsettel csak felsuhintott (kombinált bőr)
- mattító primer alapozás előtt (nyilván, ha száraz a bőröd, akkor inkább egy hidratáló vagy simán bőrtökéletesítő)
- az orron egy tartósabb, de folyékony korrektor (én egy olyat használok, aminek egy picit szürkés beütése van, mert az az orrvörösségemre is jó)
Welsh tesókat szeressük egyébként tényleg <3.
Köszönöm a válaszokat, igen én is észre vettem az erős smink fotokon jól néz ki, utcai fénynél borzalmas.
Nyilván máshogy sminkelünk foton meg élőben, igen senkinek sem tökéletes a bőre ezt tudom, én is próbálkozom ápolni hogy az alap minél jobb formába hozhassam és a smink szebben nézzen ki rajta, de ezek szerint a retus a nagy titok én sose szoktam retusálni, ehez van valami jó app?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!