Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok leirnátok a boszantó...

Lányok leirnátok a boszantó dolgokat amik sminkeléskor történtek veletek? Pl sietnetek kellett de nem sikerült az alapozás,tus,ruzsozas ahogy akartátok? Én sokszor kaptam agyfaszt ha nem sikerült xD meséljetek bátran ;).

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Nem volt ilyen... Ha nagyon sietek, tenyleg, akkor kihagyom a tust, mert kapkodva nem tudom megcsinalni. Az alapozo, szemhejfestek, szemoldok stb ezek mennek rutinbol, nem nagyon lehet mit elrondani rajtuk. Egyetlen egyszer elfelejtettem a pirositot, aztan eszrevettem a munkahelyen, hogy szokatlanul sapadt vagyok... De ez meg nem olyan dolog, hogy ennel tobb gondolatot szantam volna ra, nem igazan izgatott.
2020. júl. 28. 04:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori, hogy a szempillaspirál felrakása után kapok tüsszögőrohamot. Tüsszentéskor becsukom jó "szorosan" a szemem, ami gyönyörűen eloszlatja a spirált az egész szemkörnyéken. :D
2020. júl. 28. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Például mikor már kész az egész smink a szempillaspirálozás marad hátra és miközben spirálozok véletlenül hozzá ér az orromhoz és tiszta fekete lesz, de ennél csak az rosszabb mikor tüsszentek utána.

Ha tus vonalat húzok az egyik szemem gyönyörűen megtudom csinálni a másik szemem húzásánál pedig bele remeg a kezem.

2020. júl. 28. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem kellett még így sietnem, hogy elrontottam, ha tudom, hogy nincs időm rá,akkor nem bajolok a tussal.

Ami gyakran előfordul, hogy rossz fényben sminkelek, aztán természetes fényben undorítóan maszkos a fejem, és nincs rendesen eldolgozva a highlighterem, hanem egy jól kivehető csíkban egy brutál erős, gagyi hatású fénycsík. Vagy amikor kísérleteztem alapozóval, minden más hibátlanul fent maradt az arcomon nap végére, de az alapozóm teljesen eltűnt. Még jó hogy erős zöld szemsminkem volt aznap, teljesen nevetséges volt. Vagy szintén egy új folyékonyrúzs, nem tudtam, hogy nagyon nagyon vékonyan kell felkenni, különben nem szárad meg, és délután szóltak hogy folyik a számról a neonrózsaszín rúzs, és már a homlokomra is felkentem, na ez volt életem legcikibb sminkes bakija :D

2020. júl. 28. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es uhh nem irigyellek :D

Kószönöm a válaszokat, én ezt media markban vásárolt körbe világitott tükörrel oldottam meg, hogy precizen lássak minden bőrhibát és jobban elfedjem alapozoval,de valóban számit a fény, pl napali utcai fényben anyira nem ütös a smink, viszont otthon valahogy sokkal jobban tetszik, nyilván buli helyen is más a fényekben :).

2020. júl. 28. 15:34
 6/6 Metionin ***** válasza:
100%
Amikor bejöttek a folyékony lerobbanthatatlan matt rúzsok, előfordult hogy a jóistennek se tudtam szépen felrakni, leszedni meg csak olajjal lehet. Ki nem mentem vele akkor még de jóóó sok időt baxtam el rá. Illetve egyszer sikeresen kifestettem az egyik szemem, a másikat meg nem és ez fél nap után tűnt fel.
2020. júl. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!