Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfi heteróként festem a...

Férfi heteróként festem a hajam, a szemem, és a körmöm. Ez gáz?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 13:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy nézel ki, ha tipikus pálcika vagy aki szűkebb farmert hord mint egy lány akkor lehet gáz az összkép. De ha férfiasan vagy izmos és így az összkép az lehet metrosexuálisan sexi.
2021. febr. 6. 01:30
 22/24 A kérdező kommentje:
Elég vékony vagyok, bár szerintem ez a stílus pont nem is a maszkulin férfiaknak áll a legjobban.
2021. febr. 6. 02:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel nem lenne bajom, a rockeres nekem tetszene, kiv. ha nagyon eltúlzott, már-már maszk-szerű (mint pl. a Kiss énekesei... de nekem már Marilyn Manson is túl sok). A metroszex-cicafiús nagyon nem jönne be.
2021. febr. 12. 18:52
 24/24 anonim válasza:
100%

Én is festem a hajam, sötét arany szőkére, férfi vagyok, bár a többit nem, nekem az kicsit túlzás már, pedig én meleg vagyok :D hehe

Igazából szerintem mindenki azt csinál amit akar, de mondjuk az én szemléletembe a körömfestés és egyebek, már túl sok, de ez az én dolgom.

2021. szept. 14. 23:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!