Férfi heteróként festem a hajam, a szemem, és a körmöm. Ez gáz?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 13:38
11/24 anonim válasza:
Miért csak az van felpontozva akinek bejön?
14/24 anonim válasza:
#13 Hagyd már békén xD. Nem ettől lesz bhuzzi... Tegyük fel hogy a körömfestés stb. lányos/nőies,(Egyébként nem az. Ő egy adott stílust képvisel ahol ez normális.) az akkor sem az indentitása hanem a nemi kivetülésére vonatkozna. De nincs így szóval hagyd. Mondjuk neked magyarázhatja az ember xD
15/24 anonim válasza:
A haj festéssel igazán nincs gondom, a többit én már soknak tartok. Ha a barátom most hírtelen úgy döntene, hogy befesti a körmeit vagy kifesti magát nekem nem tetszene. Bár én mondjuk sosem voltam az a típusú lány, aki rajong azért ha egy fiút kifesthet, lehet ez is közrejátszik.
16/24 Metionin válasza:
Miért lenne gáz? Egy férfi is választhat előnyösebb hajszínt ha az eredeti nem tetszik neki, sokaknak meg a spirál, szemceruza is tud jól állni. Festett körműt is ismerek aki nem is darkos csak törik a körme és ezért natúr színnel festi, észre se venni ha nem nézi az ember. A rocker, metálos, gót fickók meg külön kategória és ékes példa hogy a smink nem tesz kevésbé férfiassá, az csak egy eszköz amit lehet többféleképpen használni. Sőt, nekem eléggé androgün arcom van és régen szórakoztam azzal hogy metálos fiúnak kentem ki magam :D
17/24 anonim válasza:
Ez a baj ezzel a gender liberalis moslekkal h nem gaz mar semmi. Mar el sem eri az ingerkuszobunket egy ilyrn:(
18/24 A kérdező kommentje:
#17 Az én értékrendem az jobboldali mérsékelt, lázadok a mostani túlérzékenyített pc kultúra ellen, meg azellen a túlérzékenység ellen hogy bárki egy rosz szót is szól már ki útálják a nédiából.
Egyébként ez a fajta prűd érzékenysége az újlibetalizmusnak kísértetiesen hajaz a 60-70 es évek konzervatív amerikájának a prüdériájához.
(Egyébként ekkor voltak a twiszted sisters perei amik teljesen nevetséges koholt vádakra épültek)
Csak ott a lázadókat a metál képviselte akiknek jó volt az imidzsük, a mostani polkorrekt érzékenység ellen meg színte csak a South Park küzd...
...meg Jordan Peterson, szóval elég kevesen egy egész zenei hullámhoz képest.
2021. febr. 4. 21:55
19/24 anonim válasza:
Dehogy! Lehetnének többen is ilyenek. :D A fekete szemkihúzás és fekete köröm remekül néz ki, sajnálom is, hogy elég sok zenész leszokott róla az utóbbi időben, aki korábban élt velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!