Mivel változtassak?
Figyelt kérdés
Szeretnék teljesen megváltozni, nem vagyok megelégedve magammal. Először is tudnátok olyan oldalakat/videókat javasolni, amiről könnyedén megtanulnák sminkelni? Sajnos eddig amiket én találtam nem sokat segítettek. Aztán elég sápadt (fehér) vagyok. De tényleg mint hófehérke😅 szoliba nem igazán jutok el, szóval valami barnító kérmet is tudnátok ajánlani? Aztán várom a további ötleteket mivel tudnák még változtatni
Nagyon szépen köszönöm❤
2020. dec. 14. 17:10
1/1 anonim válasza:
Szalai Csenge videóit nézd meg, nagyon szépen sminkel.
Dove barnítókrémet próbáld ki.
Egyébként nem baj ha fehér vagy, az is nagyon szép tud lenni.
Ami nagyon sokat dob a külsőn, az a friss, ápolt haj, ápolt körmök, egészséges fogsor, normális, tiszta ruházat.
Ja, és “tudnÉk”! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!