Szerintetek jól áll ez a smink? Mit változtassak magamon? (Tudom, nem vagyok a legvékonyabb. Ne ezt mond! )
Hát, mondjuk mosolyoghatnál, mert így úgy nézel ki, mint egy hulla :D
A rúzsod lehetne egy kicsit élénkebb színű. Menjünk rá nagyon az élénk színekre, mert ez így nagyon zombis :D
Nem akarlak megbántani, de ez elég nyilvánvaló. Egy mosoly biztos, hogy rengeteget segítene. Tegyél fele egy szép mosolygós képet. Úgy már könnyebb lesz tanácsokat adni.
+Tetszem neked?
+Mit változtassak magamon? (A mosolyon kívül.)
+És hány pontot adnál nekem szépségre tízes skálán? (Tudom hogy nem vagyok egy szépség)
+Korod nemed?
Köszönöm! Várok még választ a régi és új kérdésekre is.
Keresek majd mosolygós képet.
A szemöldöködön mindeképp ígazitani kellene, a rúzs szerintem nem áll jól, világosabb, rózsaszínesebb jobb lenne. És egy kis pirosító se ártana, mert nagyon fehér így az arcod, és optikailag vékonyítana is.
A hajad szép, de lehet hogy jobban állna, ha oldalt választanád el...
Nekem csak néhány kérdésem van. Ki az a Gabriel W. Fojtek, a fájl neve miért cirill betűkkel van? Orosz (vagy ilyesmi) származású vagy? És miért van agyonphotoshopolva? (nem mellesleg elég bénán)
ON: Ha tényleg te vagy a képen, akkor tényleg használj élénkebb színeket,pontosabban a szemedre készíts vmi natúr sminket a szádon használhatsz élénk, korall színeket. Ha a szemhéjadat szereted inkább festeni, akkor keress neten olyan sminkeket, amelyek ennyire közel ülő szemhez valók. Én úgy tudom, hogy a macskaszem jó, meg a belső szemzugnak világosnak kell lennie, de nálad ez láthatóan nem válik be. Ja igen a szemöldöködet szedd ki, mosolyogj, és bár csak egy kicsit látszik a képeden a ruhád, gyanítom, hogy olyan vagy, aki sötét és/vagy zsákruhákkal takarja magát. Felejtsd el.
Hány évesnek nézünk? A sminked és az öltözéked alapján 40, de az arcod azért fiatalabb, bár azért az elég retusálás gyanús. Szóval igazából 18-40-ig bárhol lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!