Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki mennyire sminkeli magát?

Ki mennyire sminkeli magát?

Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 22:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 9-es ne mások miatt akarj sminkelni vagy érezd magad rosszul hogy nem sminkelsz e ez abszólut a saját komforzónádrol szól hogy érzed jol magad mi tetszik :)

Az utolso 10-nek meg csak annyit hogy ez már lejárt szóveg ès sminkimádóként sem szólom meg azokat a lányokat akik nem sminkelnek mert nem érdekel magamal foglalkozok, ha te smink nélkül érzed magad jol akkor csináld úgy, de ne szóld meg azokat akik szeretnek sminkelni.

2020. dec. 12. 12:49
 12/19 A kérdező kommentje:
#9 én se szoktam sminkelni, csak ha kedvet kapok hozzá vagy ha olyan alkalom van. Nincs azzal semmi baj, he nem sminkelsz
2020. dec. 12. 13:29
 13/19 Metionin ***** válasza:
100%
Amikor kedvem van és amennyire kedvem van. Szeretem a szép szemhéjfestékeket és a sötét rúzsokat de az arcbőrömre épphogy teszek valamit, nem kontúrozok meg ilyesmi. Nálam inkább a kontraszt, a színek dominálnak, nem a rétegek.
2020. dec. 12. 18:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretek sminkelni. Élvezem az egész alkotói folyamatot, épp úgy, mintha rajzolnék vagy festenék.

Én sem szeretem a kontúrt/bronzosítást/pirosítást magamon, így ezt egy gyors alapozóval vagy egy szimpla erős fedésű korrektorral letudom.

Bár sötétek, sok feketét tartalmaznak az általam preferált kedvenc sminkeim, nagyon szeretek kísérletezni a különböző hideg színekkel és azok kombinációival. Néha lilább, néha kékebb, zöldebb vagy vöröses/rózsaszínes a szemfestésem.

Rúzsból is szeretem a különlegesebb, domináns színeket, mint a lilába hajló rózsaszínek, a fukszia, sötétlila, kék, málnapiros és a meggyvörös. Kontrasztos színtípus vagyok (még úgy is, hogy szőkére van festve a hajam), így nekem ezek a színek állnak jól és dobják fel az arcom.

Én a nagyon nude, barnás-rózsaszínes színvilágtól tűnök betegnek.

2020. dec. 14. 01:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Most korona alatt leginkább semennyire. Régebben minden nap sminkeltem. Ha van valami alkalom, akkor most is teszek azért fel. Olyankor a szememet szoktam kifesteni szemhéjpúderrel, és szempillaspirállal. Meg használok rúzst. Mást nem szoktam.
2020. dec. 14. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenhova sminkelek.

Hozzá tartozik a stílusomhoz, 18 éves korom óta. Mindig van rajtam alapozó, korrektor, bronzosító, a szemöldökömet megcsinálom, rúzs, illetve színes szemhéjfesték, cicaszem és spirál. Van, aki ezt soknak tartja, de én így érzem jól magamat, mint írtam, ez a stílusom része: alapból elég semmilyen az arcom, ettől viszont szexinek érzem magamat, és magabiztosnak is egyben.

2020. dec. 22. 18:50
 17/19 Laylah ***** válasza:
89%
Csak alkalmakkor szoktam, amiből elég kevés van. Hétköznapra nem, nincs rá időm, meg a reggeli gyűrött arcom csak még borzalmasabban fest tőle. :D
2020. dec. 22. 20:24
 18/19 anonim válasza:
68%
Én nem szeretek sminkelni szerintem nem csinibabát kell hogy mások lássanak bennem
2020. dec. 24. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Karácsony,szilveszter,szülinap, Kb ezek amikor úgy érzem mindenkép kell egy sminket készitenem és pár selfivel megörökiteni.

De mindenapokban akkor sminkelek csak ha kedvem van! Amugy elfogadom és szeretem magam smink nélkül is, ápolom a böröm tudatosan.

2020. dec. 25. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!