elég 1 alapozó...nem kell vakolat...ha csak 1-2 van elszórva akkor korrektor is elég
2020. aug. 27. 04:06
2/7 anonim válasza:
Mit értesz sminken? Korrektor, alapozó, esetleg kis púder szerintem nem árt, te is jobban fogod érezni magad, ha nem a rusnya pattanásokat látod.
2020. aug. 27. 08:40
3/7 anonim válasza:
Nem
2020. aug. 27. 12:43
4/7 anonim válasza:
Vannak korrektorok amiket ha ra raksz a pattanasra nem is latszik h rajtad van igazabol.
En nem hasznalok alapozot csak buli elott(eleg ritkanxd), suliba meg ha van par pattanasom ra rakok eloszor folyekony korrektort, azt eldolgozom, aztan rakok ra szilard alapu korrektort.
Senki se mondana meg, hogy van rajtam akarmilyen smink is✌🏼
Aztan meg 2-3napon belul elmulik es no problem.
Sokszor kinosan is erzem magam ,ha a fejemen vilagit a pattanas, gyors megcsinalom ezt a korrektoros cuccot es kicsit magabiztosabb is leszek.
2020. aug. 27. 14:03
5/7 anonim válasza:
Fiuk válaszát várod? Ők nem értenek a sminkhez elhiheted, ezt neked kell tudnod hogy érzed jol magad a böródben nem másnak, ne más veleménye alapozva sminkelj hanem magad miatt, ha úgy érzed jobban erzed magad ha korrektoral alapozoval elfeded a börhibákat akkor tegyél úgy, ha nem érdekel különösebben hát akkor amúgy. Felesleges mások stílusa szerint cselekedned. De anyi tanácsot adhatok hogy pl a zöld szines kremes korrektoral a pattanast es a pirossagot remekul eltudja fedni ha van türelmed eldolgozni, es még folyekony állagú bőrtonusodnak megfelelő korrektort is raksz fölé eldolgozva, ha az egesz arcodra akarsz hogy egyseges legyen akkor meg L'Oreal infelitible alapozoja es korrektorjat valaszd mert erősen fedők, es fixald végül matitó kőpuderel hogy tartós legyen ha jol dolgozod el nem mondjak majd meg a fiuk hogy rajtad smink termék van, van a lányok ha bele másznak a képedbe. Vagy alapozoecsetel dolgozd el vagy beuty blenderel, es hasznalj előtte primert. Heti 1 radirozz hogy ne hámlodjon az alapozo mert az nagyon csunya, sok sikert. Amugy a pattikra dermofil paszta jó.
2020. aug. 27. 22:15
6/7 anonim válasza:
Bőrgyógyászat.
Smink után hogy fog kinézni az arcod...
2020. aug. 28. 03:27
7/7 anonim válasza:
nekem smink nélkül is tetszik a lány
befedheted, ha úgy gondolod, vagy jobban érzed akkor magadat, de nekem nem baj, ha látszanak a pattanások, elvégre a fiúknál is látszanak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!