Ki mennyire sminkeli magát?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, minden nap sminkelek, mert szeretek sminkelni.
Igen, de csak akkor sminkelek, ha valamilyen alkalom van.
Igen, de procedúrásnak tartom. Csak azért csinálom, hogy másoknak megfeleljek.
Nem, nem szeretek sminkelni.
Nem, mert félek, hogy elrontom.
Nem, mert túl fiatal vagyok még hozzá.
Szeretem, ha egy nő erősen sminkeli magát.
Szerintem szép, ha egy nő szolidan sminkeli magát.
Szerintem csak akkor sminkeljen egy nő, ha adódik egy olyan alkalom, ami megkívánja azt.
Nem szeretem, ha egy nő sminkel.
53 szavazat
1/19 A kérdező kommentje:
Fiúk szerintetek szép, ha egy nő sminkeli magát?
2020. dec. 11. 22:42
2/19 anonim válasza:
Én akkor sminkelek, ha kedvem van hozzá, nem kell hozzá feltétlen alkalom. És attól, hogy "alkalom" van (kiöltözős esemény), nem biztos, hogy sminkelni fogok.
18/l
3/19 anonim válasza:
Én mindennap sminkelek, ha elmegyek valahova. Oké, mióta be lett vezetve, hogy mindenhol kell maszk, azóta csak szempillaspirál, meg a szemöldökömet, de amúgy amíg csak tömegközlekedési eszközön kellett, meg boltokban maszk, addig rendesen sminkeltem. De ezt az időszakot leszámítva, ha valahova elmegyek mindig sminkelek, mert szeretek. Nekem a reggeli rituálémhoz tartozik az, hogy kávé kíséretében lassan elkészülődök, sminkelek. Nekem ez egyféle ráhangolódás a napra.
4/19 anonim válasza:
Én is szeretek sminkelni, abban az esetben ha nem home office-ban vagyok, és nem kell mindenhol maszk, szoktam is minden nap. Régebben vastagabban sminkeltem (teljes fedésű alapozó + teljes fedésű korrektor), de mostanában van, hogy csak színezett BB krémre sminkelek.
5/19 anonim válasza:
Én utálok sminkelni, viszont szeretem, ha van rajtam. Általában minimálisan sminkelek csak, sajnálom rá az időt, de valamennyi kell, hogy normálisan nézzek ki.
22/L
6/19 anonim válasza:
normal esetben, mikor bejartam dolgozni, minden nap sminkeltem. de erosen, de azert volt rajtam mindenbol egy kicsit, szolid arnyalatban es mennyisegben. alkalomra erosebben. en szeretek sminkelni es sok szep sminkcuccom van, amit ki kene hasznalni.
igy, hogy gyakorlatilag csak itthon vagyok, mar nem sminkelem magam.
7/19 anonim válasza:
ugy ertem *nem erosen
6os voltam
8/19 anonim válasza:
Nos! Én 17 éves vagyok, és imádok sminkelni, egyik szakmámnak szeretném a sminkelést, imádom hogy folyton fejlődhetek és miket hozhatok ki az arcombol,kreatívkodni a szinekel! Vannak hetek amikor nem sminkelek mert nincs kedvem ez nálam kedvfüggő nem önbizalom hiány,hobbi szenvedély.
9/19 anonim válasza:
Most a válaszok alapján rosszul érzem magam, hogy én egyáltalán nem sminkelem magam. Nem érzek rá késztetést, smink nélkül is tetszik az arcom. A szemöldököm szoktam alakítani, ha szükséges, de ennyi.
10/19 anonim válasza:
Én se sminkelek nyugi, tudod van aki smink nélkül is szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!