Mit csináljak? Szüleim teljesen ki vannak akadva, mert piercinget akarok. Mit tudok tenni?
Úgy gondolom az ilyen szülőket lehetetlen meggyőzni, nekik ez túl furcsa ahhoz hogy beleegyezzenek.
Én elmentem megcsináltattam, aztán 2 hétig háborogtak miatta majd elfogadták. Mostmár az a furcsa nekik ha kiveszem.
Bár így évek múltán kicsit bánom, mert ugye tudod hogy a fogakat/ínyedet szétcseszi, szóval jól gondold meg, lehet jobban járnál egy orrpiercinggel vagy valamivel ami kevésbé káros és nem leszel fogatlan huszonévesen.
:D már apu legjobb haverját megkértem rá, kisérjen el, ő majd tud mesélni ( felnőtt ő is ) és így utólag
hátha nyugodtabb lesz
a fülbevalós vagyok :)
én még nemsok olyan szülővel találkoztam akit nem lehet meggyőzni, ezen felül tudom hoyg létezik... Nos sokmindenki nem ért egyet velem, de szerintem...a szülőket nevelni kell :) a nagyon makacs fajtának kell egy-két ilyen sokk,hiszen olyan szülővel már találkoztam aki a 18 éves lányának ballagásra nem engedett egy szolíd műkörmöt, és akár te4tszik akár nem: szerintem ez ugyanolyan természetellenes mintha valaki 13 évesen együtt cigizik a szüleivel. Szóval ha nagyon nem megy, és már mindent megpróbáltál...szurasd át és kész. Utána elsz egy jó kiados veszekedés, majd ha már kicsit lenyugodtak a kedélyek akkor kimagyarázhatod. Nem tudnak vele mit cisnálni igazából, de ha hosszútávon is azt látod hogy megrontja a viszonyotokat szedd ki, bár ilyennel még nem tlaálkoztam.
napi egy-két óra alatt nem fog benőne, annál hosszabb idő kell azért neki:)
szerintem folytasd tovább, h mennyire jó kisfiú vagy és menj el velük nyaralni. mondjuk egy hét után újra hozd fel a témát és érvelj!
mellesleg ha hazamész a tudtuk nélkül egy pc-vel, és azt mondják, h szedd ki... na az gáz lesz, mert a friss lyuk 10 perc alatt benő...
amúgy vannak átlátszó pc-k, azt is megpróbálhatod.
ha nem akarod akaratuk ellenére megcsinálni, akkor tényleg legyél jó srác. ha pedig úgy döntesz, h csak azért is, akkor számolj a következményekkel. de reméljük nem kell majd kivenned. :D
nálam is volt a műsor, de csak 2 napig. utána megszokták. a cigivel is ugyanez volt, most meg már együtt cigizünk...
a helye meg nem fog annyira meglátszódni, ha szépen begyógyul a seb, akkor no para. és majd kezelni kell, meg blabla, de még meg sincs, addig nem mondok semmit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!