Mit csináljak? Szüleim teljesen ki vannak akadva, mert piercinget akarok. Mit tudok tenni?
Titokban semmiképp ne csináltasd meg! Az semmi jóra nem fog vezetni. Inkább időnként elmítsd meg, hogy mennyire szeretnél, miért fontos ez neked. Ajánld fel, hogy együtt menjetek megcsináltatni, hogy láthassák a szalont, hogy tiszta, és tisztességesen dolgoznak a piercingesek. :)
Nem lebeszélni akarlak, de jól gondold meg, mert ha kiveszed, egy pici lyuk ott fog maradni, ami nem tűnik el. Nem biztos, hogy feltűnő lesz, de akkor is ottmarad. Gondold végig, hogy mennyi időre szeretnéd, megéri-e neked. :)
(Nekem 4 fülvevaló lyukam van, és azt mondták a szüleim, hogy többet nem kapok 18 éves koromig. :) Tudom nem ugyanaz, de sok ismerősöm tetetett pc-t a szája köré, és nem túl esztétikus.)
Próbáld valahogy a tudtukra adni hogy a pc kiszedhető, és nem fog látszani a lyuk. Ha megunod, ha munkát keresel majd, vagy gondok lesznek vele suliban, akárhol, egyzserűen kiveszed. Mond nekik hogy elmész dolgozni hogy meglegyen az ára, magadnak csináltatod meg, és nem lesz belőle gond.
Nehéz kérdés, nekem anno - hát csúnya dolog - de eszembe se jutott megkérdezni bár én csak afülemet aggattam teli. Hazamentem úgy, hogy alul 4-4 fülbevalóm volt, +egy porcba :) Szegény anyu, főleg mikor megtudta hogy mindezt egy biztosítótűvel...:D Nade az tényleg nem nyerő ha illegálba csináltatsz magadnak. Beszéld rá őket a fent említett indokokkal. (tapasztalataim szerint azok a leg hatásosabbak)
(Első vagyok)
Ennek örülök, hogy nem akarod titokban csinálni. És ne állj neki biztosítótűvel ;) (De kreatív megoldás :D)
Ha sportolsz és ki kell venni, nem a legjobb a száj körüli pc, mert amikor kiveszed a nyál miatt gyorsan benőhet a lyuk. És valószínűleg fájdalmas lenne mindig visszagyömöszölni. :D
Jó ötlet az "úgyis benő ha kiveszem/megunom/ki kell vennem" duma:D
A csapattársaidnak van piercingjük? Őket nem zavarja, nincs gondjuk vele? (Ezt ne mondd a szüleidnek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!