Ha esetleg valamilyen oknál fogva kikéne vennem az ajak piercinget, maradna heg, vagy teljesen nyomnélkül benőne?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 13:07
1/3 anonim válasza:
Attól függ, mennyi ideje van benn, és mennyire vagy szerencsés alkat. Egyébként eddig akiket láttam, mindenkinél maradt.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem kicsivel több mint 1 évig volt az állam fölött, és lassan 1 éve h kivettem,de még picit meglátszik. Egyáltalán nem szembetűnő,aki észreveszi az is azt gondolja h anyajegy:)
bnőmnem 2 napot volt benne, neki beforrt néhány nap alatt.
3/3 anonim válasza:
egy picit biztos meg látszódna de ne aggódj nem lenne feltünő.
De ha kiveszed is kenegesd h ne menyjen bele vmi kis piszok a lyukba és ne gyulladjon be mert akkor nem gyógyul be szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!