Miből áll a smink kollekciotok? Miből menyi van?mi a
kedvenc sminketek?
#Sminkollekcio
1 db: alapozó, korrektor, púder+ecset, szemöldökpor+applikátor, szempillaspirál.
3 db szemhéjfesték paletta.
Ezek közül a hétköznapokon 3-at használok: korrektor, szempillaspirál, szemöldökpor.
2020. nov. 12. 00:39
Pont ez a baj, hogy évek alatt halmoztad fel. A spirálok pl 6 hónapig jók, ahogy sok más termék is...
2020. nov. 12. 06:27
Bb krém 1
Cc krém 1
Korrektor 1
Primer 2
Púder 1
Rúzs 6
Szemhéjtus 2
Szemhéjpúder paletta 4
Highlighter paletta 1
Szempillaspirál 1
Kb ennyi
Sok minden van ami tetszene, szeretném megvenni, de nem akarom felhalmozni a dolgokat.
Szavatossági ideje is van mindnek..
2020. nov. 12. 08:50
Mindenből van egy, max 2 (alapozó, púder, pirosító, bronzosító, korrektor, szemöldökceruza, szempillaspirál, szempaletta, highlighter), rúzsból meg szájceruzából több. Egy arcom van, nekem ez bőven elég.
2020. nov. 12. 09:42
A kérdező egy buta kis p***a az már látszik is a stílusából, mégiscsak van abban valami, amit a #4es írt. Btw, "plusz a 9 spiralom az evek alatt gyult ossze" - nehogy lerohadjon a szemed a kitudja hány éves spiráljaidtól. De te biztosan tudod hogy miről beszélek, hisz 14 éves létedre te már ezzel foglalkozol ugye, szivem? :)
2020. nov. 12. 10:57
16/21 A kérdező kommentje:
15-ös primitívséged határtalan hogy egy ismeretlen embert le p*csázol,17 éves vagyok nem 14 és sminkeléssel foglalkozom suli mellett továbbképzés stb, te csepet se vagy buta ja de..plusz képzeld a spirálok attol kepesek meg romlani hogy sok butuska elkezdi pumpálni a kefét és ettől tele megy levegővel a spirál tartalma és a levegőben a bacik bele mennek nos eleve én ezt nem csinálom, és nem képzeld egyszer se volt semmi bajom de ami már nagyon régi nem használom, plusz ami már nem kell oda szoktam adni másnak.
"Kollekcióm":
- The Body Shop "Matte Clay" púder
- The Body Shop "Happy Go Lash" szempillaspirál
- Kneipp mandulás ajakbalzsam
Mindegyikből van 1 db bontott és 1 db bontatlan tartalékba. Ha megbontom az újat, veszek utánpótlást.
Valahol még hentereg egy Catrice korrektor is, de nem fogom újravenni mert nem használom szinte soha, túl sok nekem. Gondolkozok hogy vegyek-e egy szemhéjtust, de szerintem nem használnám ki mert az is túlzás lenne számomra.
Nem tartom szerencsésnek a több éves(???) sminktermékek használatát, nem higiénikus.
26N
2020. nov. 12. 13:55
A szempilla spirálba akkor megy bele a levegő, amikor kihúzod az applikátort. De amúgy is van benne levegő. Vagy a tiédben légüres tér van?
2020. nov. 12. 14:21
19/21 A kérdező kommentje:
18 as ezzel azt mondtam ha elkezded tunkolni mint ahogy sok lány csinálja azzal megy tele bacival, de nyilvan elobb utobb lejar ha budos lesz vagy megvaltozik a festek allaga.
Én csak azt sajnálom hogy a kérdezők kommentjét nem lehet lepontozni.
2020. nov. 12. 16:30
Kapcsolódó kérdések: