Melyik a kedvenc Carmex illatotok? Melyik szerintetek a legjobb?
Én még a stifteset sosem próbáltam, csak a nyomósat illetve kis tégelyest. A nyomós a táskámban van mindig, a tégelyest itthon használom az itthoni, reggeli, esti arcápolási rutin keretein belül,mikor tiszta kézzel tudok belenyúlni. Nekem bevált mind a két formában. Illatok tekintetében nincs gyűjteményem, hiába határozom el mindig magam, hogy kiszeretnék többet próbálni😂 Úgyhogy az egyszerű, sima, eredeti mentolos illetve cseresznyés van meg, de abból már rengeteg fogyott, nagyon szeretem mind a kettőt!☺️
Legjobb barátnőm pl. csak a stifteset szereti és mindig a limeosat illetve a sima, eredeti mentolosat használja. Otthon is és a táskájában is az van :)
Hol lehet még újdonságokat kapni?☺️ Drogériában is szoktak lenni vagy csak rendelni lehet? És rendelni csak az említett oldalon? :) Köszönöm a válaszod előre is!
Én elsőre epres tubusosat("nyomósat") vettem, imádom az illatát, igazi megnyugvás volt a sok soft-rosé-labello után. Ezerszer jobban hidratál.
Vettem mellé himalaya herbals kakaóvajas stifet, azt is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!