Mi a kedvenc sminkterméked 5000 forint alatt?
•Catrice Glam and doll false lashes szempillaspirál
•Catrice Nude illusion porpúder
•Essence Fresh and fit alapozó
•Catrice HD liquid coverage alapozó
•Sleek i-Divine paletta
•Elf 16 hr camo concealer
•Lovely Celeb eyeliner kit
•Beauty Bay Bright 16 colour paletta
•The Ordinary High spreadability fluid primer
•Lovely K lips rúzs
A szemem alá és mindenhová ahol kicsit világosítani szeretnék az Essence camouflage folyékony korrektort használom. Vékony rétegben nagyon szépen mutat és a kipirosodott részeket vagy a kisebb ereket is elfedi. Viszont a száraz részeket eléggé ki tudja emelni és nekem pattanások elfedésére sem vált be (de nem is ez a dolga). Utóbbira a Catrice camouflage krémes korrektorát használom. Önmagában is jól fed és szépen beledolgozható a bőrbe. Fixálásra és mattításra szintén egy Catrice terméket használok, az All Matt Plus névre hallgató púdert. Teszi amit egy púdernek tennie kell és valamiért azt vettem észre, hogy egy olyan szép egységes hatást is ad a bőrömnek (a 010-es árnyalattban használom). A pirosítók közül egyértelműen az Alverde por állagú pirosítója a kedvencem, tartós, nagyon erősen pigmentált de szépen eldolgozható. Szempillaspirálok közül az Essence I Love Extreme vízálló változata amire esküszöm, tényleg nagyon tartós, alig jön le (mindenképpen kétfázisú lemosó vagy olaj kell a leoldásához). Emellett pedig természetesen nagyon szép pillákat is lehet vele csinálni. Szemöldökre pedig a Lovely Brow Master pomádéja, amit nagyon szeretek. Szintén tartós, nekem pont jó a színe (sajnos csak 2 árnyalat érhető el) és egy kis gyakorlás után nem nehéz vele dolgozni. A kis ecset is hasznos, ami jár hozzá.
Azt hiszem ennyi amit tényleg jó szívvel tudok ajánlani és már elég régóta is használok. :D
Köszönöm a válaszokat.
Essence, Lovely, Miss Sporty, Catrice, Avon márkáknál kicsit minőségibb és drágább (2000 felett 5000 alatt) termékekre lennék kíváncsi, amit sminkesként is használhatnék egész napos alkalmakra.
Én az Yves Rocher termékeit szeretem. Ezek picit drágább, de növényi alapanyagokból készült termékek. (5000 alatt van bőven azért.) Kedvenceim amúgy a Sexypulp extrém fekete szempillaspirál, gyönyörű szemeket csinál szerintem, aztán rúzsokból a matt hatású rúzsaikat kedvelem. :)
Régen amúgy szerettem a Catrice termékeit, MaxFactort, de valahogy allergiás lettem rájuk. :/ Ha esetleg érzékenyebb bőröd van, esetleg kipróbálnál valami újat, szívből ajánlom. :D
Nyx Can't stop won't stop alapozó, bár az újabban lehet drágább már mint 5 ezer. Az enyém lassan fogy, mert krémmel keverve viszem fel.
Revolution Forever Flawless fémdobozos paletták az eredeti oldalról kb 4300-ért veszem őket.
Maybelline Superstay rúzsok.
válaszaitokat köszönöm :)
még jöhetnek ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!