Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miből áll a smink kollekciotok...

Miből áll a smink kollekciotok? Miből menyi van?mi a kedvenc sminketek?

Figyelt kérdés

#Sminkollekcio
2020. nov. 11. 20:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
Én nem sminkelek. Férfi vagyok.
2020. nov. 11. 20:12
 2/21 A kérdező kommentje:

Nekem a kollekciom ezekből áll:

Primer-3

Alapozo-7

Korrektor:5/szines paletta

Szemhejbazis:3

Szemhejpaletta:17

Mono:3

Szemcerkak:7

Szempilla spiral:9

Púder:3

Bronzosito:1

Pirosito:6

Ruzs:17

Szajcerkak:11

Szajfeny:17

Highliter:7-8

Szemöldök termék:3

Ecsetek: 35 korul

Szivacsok:6

Szempilla fesu/szemoldok:7

És ezeket kinaibol vasarolt ruzstartokban kihuzhato fakos tarolokban tarolom :D

2020. nov. 11. 20:12
 3/21 A kérdező kommentje:
A tus lemaradt :D abbol 5 db és a kedvenc sminkem a korektor,tus,ruzs.
2020. nov. 11. 20:14
 4/21 anonim ***** válasza:
34%

Minek ennyit felhalmozni? Főleg, hogy a legtöbb termék felbontás után fél évig használható.

Amúgy az megállapítható, hogy nincs kiforrott stílusod és vannak mellé nyúlások. El nem tudom képzelni, hogy minek kell valakinek 7 alapozó meg 9 spirál.

2020. nov. 11. 20:24
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Nekem van egy szemceruzám, egy szemhéjtusom, meg egy rúzsom. :)
2020. nov. 11. 20:57
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

Bb-krém:1

Púder:1

Pirosító:1

Szemhéjtus:1

Szempillaspriál:1

Ezeket használom minden alkalomra, és szerintem is felesleges pl 17 szemhéjpalettát felhalmozni mert előbb vagy utóbb csak kapsz valami nyavaját tőlük ha megromlanak.

2020. nov. 11. 20:57
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

A "kollekcióm" jelenleg:

1 CC krém

1 korrektor

1 spirál

1 szemöldökzselé

1 pirosító

Ezeket mind magamra kenem szépen, kész a kedvenc "sminkem".

2020. nov. 11. 21:51
 8/21 Metionin ***** válasza:
83%

1 alapozó

2 primer

2 szemhéjalap (egy natúr és egy sötét smink alá való)

4 spirál (piros, sárga, kék, fekete)

1 púder

2 tus (egy tégelyes és egy filces)

6 paletta

1 szemöldökspirál

rúzs van vagy 15, folyékony és tekerős is, amúgy meglepően gyorsan fogynak mert naponta használom őket

Kedvenceim a paletták, hirtelen nem tudnék választani közülük :D Imádom a színes szemsminkeket. Illetve a sötét rúzsok, van sötétkéktől a lilán át bordóig mindenféle.

2020. nov. 11. 22:03
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

1 szemoldokcerka

1 szemoldokpomade

1 korrektor

1 szemhejalapozo

8 szemhejpaletta

3 mono szemhejpuder

2 highlighterpaletta

1 szempillaspiral

3 szemhejtus

4 szemceruza

15 ruzs (kb)

10 ajakceruza (kb)

Kb 30 ecset

Ezeket mind hasznalom, amik feleslegesen felhalmozott cuccok voltak azokat elajandekozgattam.

2020. nov. 11. 22:53
 10/21 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es xDdddd csak röhögni tudok rajtad az hogy menyi sminkem van az én dolgom, sokat sminkelek, és sminkeléssel foglalkozom 7 alapozo pl mind mind más finish más fedőképességel van ami bb kremes van ami közepes van ami fullfedésü ja bocsi nem tudsz sminkelni és te ezt nem tudhatod hupszi semmi baj, te nyilván tudod hogy nincs kifort stilusom ebből xDdddd kész vagy te inkább nem mondok rád semmit, természetesen minden sminkelni szerető lánynak vannak mellényulásos termékei de ezekből okulsz smink terén..plusz a 9 spiralom az evek alatt gyult ossze nem egyszerre vettem őket meg, es a spiraloknak is van ami termeszetesebb vagy mubb hatasu meg spiral kefeje is valtozo nahat :O és képzeld nem minden termék csak fél évig jo pl az alapozok egy évig is jok, no meg ha nem melegbe van nem romlik meg, nekem a spiraljaim sem romlanak meg, érdekes talán mert nem putriba tárolom őket, nem kell irigykedni attol mert neked a nagy keszleted kimerul egy spiralba meg ruzsba stilus ikon :D..
2020. nov. 11. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!