Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok akik minden nap sminkel...

Lányok akik minden nap sminkeltek! Miért? Mire jó ez? (azokra gondolok akik nem csak minimálisan, hanem vastag alapozó, rúzs, vastag tusvonal)

Figyelt kérdés

Tinikorban még értem, hogy önbizalomhiány, kortársak befolyása.. de hogy felnőtt, fiatal huszonéves nők miért..

reggel is idő felkenni munka előtt, este le kell mosni, leizzadjátok, a maszkon elkenődik most.. nem egy valós képet nyújt, szinte függőséget. az önbizalomhiányon dolgozni kellene, nem pedig elfedni és megszokni ezt

2020. szept. 24. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Figyike attól mert irigykedsz más lányokra hogy szebbek,vagy mert ők tudnak/szeretnek/és van pénzük sminkre. Attól ne itt éld ki a kisebbségi komplexusod hogy a megerősitést várod itt mindenki részéről hogy igen igazad van az a lány/nő aki sminket visel az önbizalom hiányos és gáz! Már az ókorban sminkeltek,hát most is! A nők mindig is szerették a pipere dolgokat csak maguknak ez olyan mint a pasiknál az autók a szerelgetős dolguk.. nálunk ilyen a hajunkat megcsinálni, az én idő pl felteszünk otthon egy arcmaszkot hogy ki tisztítsuk a börünket, akár csak otthon gyakorlásbol ki sminkelni magunk és megörökiteni pár selfivel :D. enyi.. nem kell túl ragozni, sőt ha tudni akarod suliba mindenhova sminkeltem, viszont most nem sminkelek mert nincs kedvem hozzá és most a szemem miatt sem mert gyulladt bárhova elmegyek smink nélkül! Nem szégyenlek semmit emberien nézek ki, az hogy smink nélkül van egy kis karikám,bőrhibám mint patti, itt ott mitesszer egyrészt olyan korban vagyok másrészt ember vagyok! De ezek a kis tökéletlenségek tesznek egyedivé, és hiába jösz azzal hogy sminkel elfedem mert szegyenlem nem! Azért költök enyit sminkre hogy kihozzam az arcombol azt amit akarok illetve örömöt okoz nekem, senkinek nem ártok vele akkor mi a baj?
2020. okt. 1. 01:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert büszke vagyok rá hogy nőnek születtem, hiába vagyok fiatal merész árnyalatú rúzsokat szemhéjpudereket néha műpillát is beválalok mert szeretem és kisérletezgetek vele mikor ha nem majd 50 évesen hordjak pl lila rúzst?

És miközöd hozzá ki milyen erősen hány rétegben sminkel? Törödj magadal altalában akik szépre sminkelik az arcuk és úgy néznek ki mint egy barbie baba egyből támadják hogy jaj csak smink de nelkule csunya stb masokon az se segít, nem melesleg ha sokan valóban tudnanak sminkelni meg lenne rá pénzük ők is csinálnák, önbizalom hiányos akkor az összes modell szinesz enekes es a vilag 70% akik sminket viselnek bárhol ügyes vagy!

2020. nov. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!