Lányok akik minden nap sminkeltek! Miért? Mire jó ez? (azokra gondolok akik nem csak minimálisan, hanem vastag alapozó, rúzs, vastag tusvonal)
Tinikorban még értem, hogy önbizalomhiány, kortársak befolyása.. de hogy felnőtt, fiatal huszonéves nők miért..
reggel is idő felkenni munka előtt, este le kell mosni, leizzadjátok, a maszkon elkenődik most.. nem egy valós képet nyújt, szinte függőséget. az önbizalomhiányon dolgozni kellene, nem pedig elfedni és megszokni ezt
Mert büszke vagyok rá hogy nőnek születtem, hiába vagyok fiatal merész árnyalatú rúzsokat szemhéjpudereket néha műpillát is beválalok mert szeretem és kisérletezgetek vele mikor ha nem majd 50 évesen hordjak pl lila rúzst?
És miközöd hozzá ki milyen erősen hány rétegben sminkel? Törödj magadal altalában akik szépre sminkelik az arcuk és úgy néznek ki mint egy barbie baba egyből támadják hogy jaj csak smink de nelkule csunya stb masokon az se segít, nem melesleg ha sokan valóban tudnanak sminkelni meg lenne rá pénzük ők is csinálnák, önbizalom hiányos akkor az összes modell szinesz enekes es a vilag 70% akik sminket viselnek bárhol ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!