Hogyan tudok folyékony rúzst kiszedni ruhából?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép LindyBop ruhám és ráesett a felsőre a rúzsom applikátora (L'Oreal infallible, sötét vörös, csak sminklemosó és olajos étel hozza le a számról, esetleg alkoholos italok, szóval nagyon tartós). Próbáltam tenni rá alkoholt, egy minimális szín jött csak ki, olvastam még a neten keményítőt, azt is próbáltam, semmi változás. Igazából hajlakkot félek tenni rá, ahogy mosogatószert kevésbé. Azt viszont tudom, hogyha berakom a mosógépbe és nem jön ki, akkor sokkal nehezebb dolgom lesz. Egyébként sötét lila a felső színe, szóval csak picit látszik, de nagyon makacs a folt.2020. aug. 9. 15:17
1/2 anonim válasza:
Dm marhaepe szappan minden foltot kiszed
2/2 Metionin válasza:
Vanish szappan, nekem a színházi festéket is kiszedi a ruhából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!