Melyik rúzs az ami tényleg mindent kibír?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 16:58
1/4 anonim válasza:
Nekem a mac retro matte liquid lipstick és a Jeffree star velour liquid lipstick vált be. De a Lorealnál is vannak jók.
Igazából attól függ hogy mennyit szánnál rá és hogy mennyire szeretnél extrém színeket. Ha egyszerűbb nudeokat vagy vörösöket szeretnél azt könnyebb akár drogériában is találni. Ha extrémebb dolgokra vágysz (pl fekete vagy szürke stb színek) akkor még ott van a Mac-en és Jeffreen kívül a Lime crime Smashbox stb highend és alternatív smink márkák
2/4 anonim válasza:
Nyx Liquid Suede
Nyx Suede Matte
Nyx Lip Lingerie
MAC matt rúzsok
Aden Professional rúzsok
Nekem Jeffree híres Velour Liquid Lipstickjei nem váltak be sajnos, nagyon csúnyán darabosan kopnak :/ de legalább nagyon kényelmes, érzésre mintha nem is lenne semmi a számon.
3/4 anonim válasza:
Nekem a Mac Retro Matte Liquid Lipstick nem bírja ki az egész napot, sőt ha már eszem vagy iszom kopik főleg a szám belsőbb részein. Viszont az Avonos Lux rúzsokat nem lehet lerobbantani sem a szájról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!