Hogyan sminkeljek, hogy keskenyebbnek, hosszabbnak tűnjön az arcom? :D Most ilyen (képek rólam), de Megan Foxos arcformát szeretnék. :D
Figyelt kérdés
Remélem meg tudjátok fejteni a képeket és meglátjátok az arcom formáját.
2010. aug. 6. 20:14
21/29 anonim válasza:
Pedig szerintem is nagyon szép vagy! Megan Foxnak sztem olyan jellegtelen arca van, csinos, de semmi karakteres nincs benne -nekem-. Viszont a te arcod nagyon tetszik:D
22/29 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Nehéz lehet ilyen rózsaszínű (főleg ha kék), összesprézett hatású fejjel élni:( Emellett nem tudom hogy lehet a legnagyobb bajod az hogy széles a fejed! De ha megoldását akarsz arra, akkor oldalt sötétebb alapozót használj, meg pirosítóval tudsz variálni.
23/29 A kérdező kommentje:
Nem az a legnagyobb bajom, hogy "széles a fejem", csak hát ez a gyakorikérdések és engem épp ez foglalkoztatott, többek közt...
:)
2010. aug. 11. 09:12
24/29 anonim válasza:
Szija.
Sztem ne sminkelj úgy,hogy másmilyen legyen az arcod.Naon szépnek látszol.:D Irigy vagyok.xĐĐ
Bocsi,h nem tippet adtam.:)
25/29 anonim válasza:
én már egyszer írtam :D az első képet mikor megláttam akkor azt hittem te vagy az alkonyatból rosalie :D tökre hasonlít az arcotok szép így az arcod
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tényleg!! :)
Kicsit talán hasonlítok Rosaliere, nem is tudom.... :)
2010. aug. 11. 18:49
27/29 anonim válasza:
Nem is kell az a 2 rövid tincs írni akartam a múltkor, hogy az nem jó:D
28/29 anonim válasza:
ur isten te valami ritka betegségben szenvedhetsz
29/29 A kérdező kommentje:
Miért gondolod ezt??
2011. jan. 8. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!