Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudok csinálni, hogy...

Mit tudok csinálni, hogy hosszabbnak tünjön a hajam?

Figyelt kérdés

Ma lett vágva és elég rövid lett, mit tudok csinálni, hogy holnapra valamivel hosszabb legyen vagy legalább annak látszon?

Csak normális válaszokat légyszi, tudom nem sok az esély de azért hátha valaki tud segiteni:)

Amúgy középhosszú, és vasalom egyenesre.

2010. aug. 31. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát erre nincs nagyon megoldás.

Esetleg hajhosszabbítás.

Úgy biztos hogy nem csak hosszabbnak fog tünni de az is lesz.:D

2010. aug. 31. 09:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem akarok.Amúgy gondoltam.Deazért köszi:)
2010. aug. 31. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
hát. ha nem annyira rövid a hajad. szóval van legalább vállig érő, akkor ha felcsatolod banán csattal nagyon jól fog kinézni és hosszabbnak meg dúsabbnak fog tűnni a hajad. igaz nem lógni fog hanem fel lesz tűzve de a semminél jobb. banána csatod, ha nincs otthon bármelyik százasban van 100-150 ft-ért.
2010. aug. 31. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Annyira nem jól látni ezen a képen, de ha elől és oldalt összeszedsz pár tincset és hátratűzöd/csatolod, akkor hosszabbnak tűnhet. Én egyszer-kétszer így mentem suliba és pár osztálytársam meg is jegyezte, hogy milyen hosszú a hajam, meg hogy mit csináltam vele, mert hogy ma hosszabbnak látszik, mint tegnap. És én is hosszabbnak láttam :) Próbáld ki.
2010. aug. 31. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Hu köszi az ötleteket.Csodálkoztam h normális válaszok jöttek.Köszi:)
2010. aug. 31. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
körülbelül ez a lényege a banán csatnak is. csak az felfogja az egész hajad.(: és szívesen.
2010. aug. 31. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!