Hogyan sminkeljek, hogy keskenyebbnek, hosszabbnak tűnjön az arcom? :D Most ilyen (képek rólam), de Megan Foxos arcformát szeretnék. :D
Figyelt kérdés
Remélem meg tudjátok fejteni a képeket és meglátjátok az arcom formáját.
2010. aug. 6. 20:14
11/29 A kérdező kommentje:
Na és sikerült elsajátítani valamit a youtuberól?? :)
2010. aug. 7. 08:10
12/29 anonim válasza:
a szemöldök ívén múlik és sztem nyugodtan kérdezd meg a kozmetikusod akár a sminkről is.
13/29 A kérdező kommentje:
:)
Mitől tűnik hosszabbnak az arc? Ha íveltebb a szemöldök?
Az enyém eléggé olyan, vagyis ívelt. :)
2010. aug. 8. 20:55
14/29 anonim válasza:
szerintem szép vagy így, de ha már kérdezed, akkor ez a haj keskenyíti az arcot [link]
15/29 A kérdező kommentje:
Akkor mázli, mert ilyesmi a hajam csak elől nincsenek olyan nagyon rövid tincsek. :)
Köszi neked is!
2010. aug. 10. 21:38
16/29 anonim válasza:
húú hát az első képen gyönyörű arcod van a másodikon eléggé pirosas vagy nem is tudom milyen az arcod túl sminkelt az úgy nem jó de női szemmel is nagyon szép arcod van
17/29 anonim válasza:
Sokat számít, hogy hova teszed az arcpirosítót.
18/29 A kérdező kommentje:
Igen, azon eléggé ki voltam sminkelve, pirosítózva meg a fényviszonyok sem a legjobbak.
:)
Köszi szépen, aranyos vagy!!! :)
2010. aug. 10. 22:02
19/29 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű vagy, felesleges másképp sminkelned magad, tökéletes az arcod! *irigy*
20/29 A kérdező kommentje:
Nem is hiszem el, komolyan... Soha nem tetszett az arcom formája, állkapocs meg mindenféle műtét eszembe jutott már. :)
Köszi, hogy megnyugtattatok!
2010. aug. 10. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!