Hogyan sminkeljek, hogy keskenyebbnek, hosszabbnak tűnjön az arcom? :D Most ilyen (képek rólam), de Megan Foxos arcformát szeretnék. :D
Remélem meg tudjátok fejteni a képeket és meglátjátok az arcom formáját.
Arcformán semmilyen sminkkel nem tudsz változtatni.
Viszont szerintem ha Megan Fox látna inkább ő akarna ilyen arcformát mert a tiéd sokkal szebb.
Hát hosszú hajam van, derékig ér csak az egyik képen visszakunkorodott. :DD
Pirosítóval sem tudok "csalni" az arcom formáján??
Második válaszoló: köszönöm szépen! ;;)
hiszen a te arcformád egész keskeny,látnád az enyémet,de szerintem is a frizura segít :)
viszont a képeken gyönyörű a hajad,megmondanád,hogy mitől ilyen hullámos,mit csinálsz vele?
http://www.youtube.com/user/dorkasminkel#p/u/14/Jw7FUgKqAqY
Ezt nézd meg,lehet hogy segíteni fog valamit,és még angolul ha írkálsz még ba a Youtube-ba "thin face make up" meg ilyeneket,hátha kidob valami jót,nézz szét.Amugy nagyon szép vagy szerintem,még így is hogy az arcod nem látjuk...a 2. válaszolónak igaza volt:)A hajad különösen tetszik.
Jajj,ezt akartam belinkelni:
Jaj köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!! :)
A hajamat hajvasalóval csavarom be ilyenre, youtubeon találtok videókat (ha érdekel), valami ilyesmit kell beírni: curls with flat iron vagy straightener
:)
bocsi picit off
de gyönyörű hajad van! ritka az ilyen szép festett szőke!!:-D
Köszi neked is!!
Azóta újra lett festve, most nekem jobban tetszik mert a töve is szép hamvas.
Csak ne lenne az a fránya lenövés már egy hét után... :)
köszi :)
én voltam,aki kérdezte,hogy hogy csinálod a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!