Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nők! Parfümöt mindig használto...

Nők! Parfümöt mindig használtok vagy csak ha munkába\iskolába, bulizni mentek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Minden reggel fújok magamra parfümöt, akkor is ha csak a boltba megyek.
Csak iskola\munka\buli esetén használok parfümöt.
36 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor nem fújok, ha itthon vagyok.
2020. aug. 13. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Túlzás lenne azt állítani, hogy minden nap, de amikor csak tehetem, kedvtelésből mindig fújok magamra. Sokkal jobban érzem magam, oldottabb vagyok, ha valami finom illat vesz körül.
2020. aug. 13. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Fürdeni szoktam indulás előtt, a ruháim általában kellemes, "öblítőillatú"ak, dezodort szoktam fújni a hónom alá csak.
2020. aug. 14. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak ha megyek valahova, de ezt majdnem azt jelenti hogy minden nap, néhány otthon lustálkodós vagy épp túrázós, sportolós hétvégi nap kivételével.
2020. aug. 14. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Utcára mindig fújok valamit, de itthon is szoktam parfümözni, bár nem minden nap. Szeretem a finom illatokat.
2020. aug. 14. 19:01
 6/7 Metionin ***** válasza:
Én még otthonra is. Az illatok nálam hangulatfüggőek és segítenek ha pl. nem érzem jól magam vagy ha álmosodok a nyomott idő miatt. Van olyanom, amit direkt csak otthonra fújok, mivel sok a home office, megadja azt a "na most munkaidő van" érzést.
2020. aug. 18. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
szerintem nagyon fontos hogy jo illatom legyen, nekem van hogy illatokat kotok emberekhez vagy emlekeket esetleg, nekem mindig van a taskamban parfum es nem csak reggelente hanem napkozben is tobbszor frissitem magam es fujok magamra, egy nonek mindig legyen jo parfum illata, de nalam ez a ferfiaktol is elvaras. nyilvan ha tudom h nem talalkozom senkivel mondjuk hetvegen otthon takaritok akkor csak dezodort hasznalok, de ha megyek valahova akkor allandoan fujkalom magam.
2020. aug. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!