Nők! Parfümöt mindig használtok vagy csak ha munkába\iskolába, bulizni mentek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Minden reggel fújok magamra parfümöt, akkor is ha csak a boltba megyek.
Csak iskola\munka\buli esetén használok parfümöt.
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
Csak akkor nem fújok, ha itthon vagyok.
2/7 anonim válasza:
Túlzás lenne azt állítani, hogy minden nap, de amikor csak tehetem, kedvtelésből mindig fújok magamra. Sokkal jobban érzem magam, oldottabb vagyok, ha valami finom illat vesz körül.
3/7 anonim válasza:
Fürdeni szoktam indulás előtt, a ruháim általában kellemes, "öblítőillatú"ak, dezodort szoktam fújni a hónom alá csak.
4/7 anonim válasza:
Csak ha megyek valahova, de ezt majdnem azt jelenti hogy minden nap, néhány otthon lustálkodós vagy épp túrázós, sportolós hétvégi nap kivételével.
5/7 anonim válasza:
Utcára mindig fújok valamit, de itthon is szoktam parfümözni, bár nem minden nap. Szeretem a finom illatokat.
6/7 Metionin válasza:
Én még otthonra is. Az illatok nálam hangulatfüggőek és segítenek ha pl. nem érzem jól magam vagy ha álmosodok a nyomott idő miatt. Van olyanom, amit direkt csak otthonra fújok, mivel sok a home office, megadja azt a "na most munkaidő van" érzést.
7/7 anonim válasza:
szerintem nagyon fontos hogy jo illatom legyen, nekem van hogy illatokat kotok emberekhez vagy emlekeket esetleg, nekem mindig van a taskamban parfum es nem csak reggelente hanem napkozben is tobbszor frissitem magam es fujok magamra, egy nonek mindig legyen jo parfum illata, de nalam ez a ferfiaktol is elvaras. nyilvan ha tudom h nem talalkozom senkivel mondjuk hetvegen otthon takaritok akkor csak dezodort hasznalok, de ha megyek valahova akkor allandoan fujkalom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!