Mennyi és milyen ékszert szoktatok hordani? Munkába, hétvégén a piacra, boltba stb.
Csak fülbevalót hordok. Minden más zavar valamiben, beleakad valamibe a gyűrű is, karkötő is, nyaklánc is.
Alkalmakra azért szoktam hordani karkötőt és nyakláncot is, de ez elég ritka.
Munkaba, hivatalos esemenyekre szep karora es mandzsetta, amugy nem hordok semmit mert orulok ha nem kell:)
25/F
Én "külön" ékszereket nem hordok, de a piercingjeimet (belőlük jó pár van, többnyire ezüstök, de néhány piros és fekete is van közte) sose veszem ki (sehova, még érettségire is úgy mentem - mondjuk az véletlen volt), csak a fülbevalómat szoktam kivenni, de azt általában be se teszem mostanában...
Ha hordanék valamilyen "külön" ékszert, akkor az a fülbevaló lenne, mert nem akarom, hogy beforrjon a lyuk, és amúgy is olyan sok szép van köztük...
imádom a bizsukat, iskolába gyűrű (akár több), nyaklánc, karkötők, fülbevaló (néha lógós)
csupasznak érzem magam nélkülük
Otthon semmi, csak a fülemben a felső lyukakban az ezüst fülbevalók, munkába az alsó lyukba valami lógósat teszek általában. Plusz 1-2 ezüst gyűrű. A karkötők zavarnak, nagyon ritkán hordok, nyakláncot sosem.
25L
soha semmilyen ékszert nem hordok. gyerekkoromban még hordtam, de kb 13 éves korom óta semmi. a fülemen a lyuk is benőtt már. (pedig egyéb nőcis dolgokat azért csinálok, a körmöm mindig lakkozva van és sminkelek is hétköznapokon is)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!