Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi és milyen ékszert...

Mennyi és milyen ékszert szoktatok hordani? Munkába, hétvégén a piacra, boltba stb.

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Én csak bizsut hordok, ezüstszínűt ill. feketét. Szinte mindig ugyanazok vannak rajtam: négy karkötő (három fekete és egy fém, kétsoros), egy nyaklánc, karika fülbevaló és néha egy gyűrű.
2014. nov. 26. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Csak fülbevalót hordok. Minden más zavar valamiben, beleakad valamibe a gyűrű is, karkötő is, nyaklánc is.

Alkalmakra azért szoktam hordani karkötőt és nyakláncot is, de ez elég ritka.

2014. nov. 26. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Munkaba, hivatalos esemenyekre szep karora es mandzsetta, amugy nem hordok semmit mert orulok ha nem kell:)

25/F

2014. nov. 26. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Fülbevalót néha, régen volt egy szép nyakláncom, de az tönkrement, azóta se szeretem újat. Óra mindig van rajtam (bár nem tudom mennyire számít ékszernek :D)
2014. nov. 26. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Én "külön" ékszereket nem hordok, de a piercingjeimet (belőlük jó pár van, többnyire ezüstök, de néhány piros és fekete is van közte) sose veszem ki (sehova, még érettségire is úgy mentem - mondjuk az véletlen volt), csak a fülbevalómat szoktam kivenni, de azt általában be se teszem mostanában...

Ha hordanék valamilyen "külön" ékszert, akkor az a fülbevaló lenne, mert nem akarom, hogy beforrjon a lyuk, és amúgy is olyan sok szép van köztük...

2014. nov. 26. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
2 piercingem van (tragus, industrial) még fülbevalót szoktam viselni, olyakor statement nyakláncot, nagy ritkán hordok más ékszert
2014. nov. 26. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:

imádom a bizsukat, iskolába gyűrű (akár több), nyaklánc, karkötők, fülbevaló (néha lógós)

csupasznak érzem magam nélkülük

2014. nov. 26. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Otthon semmi, csak a fülemben a felső lyukakban az ezüst fülbevalók, munkába az alsó lyukba valami lógósat teszek általában. Plusz 1-2 ezüst gyűrű. A karkötők zavarnak, nagyon ritkán hordok, nyakláncot sosem.

25L

2014. nov. 26. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:

soha semmilyen ékszert nem hordok. gyerekkoromban még hordtam, de kb 13 éves korom óta semmi. a fülemen a lyuk is benőtt már. (pedig egyéb nőcis dolgokat azért csinálok, a körmöm mindig lakkozva van és sminkelek is hétköznapokon is)

30/N

2014. nov. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!