Olcsó, folyékony alapozó?
Figyelt kérdés
Viszonylag tiszta az arcbőröm(mitesszerek, feketék, és kicsi fehérek.) tehát nincs piros és nagy általában csak ha menstruálok. De amikor alapozót használok még több lesz mert ugye a bőröm nem lélegzik. Szóval szeretnék egy olyan alapozót ami folyékony (nagyon) szóval a mitesszereket viszonylag elfedi de engedi lélegezni a bőrömet. 2000-3000 Ft-ra gondoltam. Tudtok ajánlani valamit?2020. aug. 2. 21:44
1/6 anonim válasza:
Én Bioderma alapozó használok, mert problémás az arcbőröm. Ez olyan 4700 Ft körül mozog. Ennek tényleg folyékony az állaga, és tökéletesen elfedi a bőr hibákat, nem kell sokat használni, korrektor is van a kupakjában. Egyébként a teljes neve Bioderma Sévium Global Cover.
Ez előtt Avon alapozót használtam, azok nem olyan folyékonyak (szerintem).
4/6 Sophia Ajutthaja válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! De miért pontozzátok le egymást? :(
2020. aug. 5. 17:25
6/6 anonim válasza:
Kedves kerdező fogalamam sincs de nem is érdekel, igenis hasznos választ adtam maybeline fit me viszonylag olcso elerheto aron van nem 5 ezer mint pl mas alapozok drogerias valasztekban, illetve folyekony ezaltal konnyen eldolgozhato.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!