Már 4hete lövettem a fülbevalóm, de nem tudom kivenni. Egyszerűen nemtudom. Mit tegyek? Piercingeshez meg szakemberhez nemtudok elmenni, egyedül kell megoldanom
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 21:39
11/16 A kérdező kommentje:
na akcióba lépek:D
2010. aug. 2. 21:59
12/16 anonim válasza:
naa,miért nem ?:(
biztos örülnének XD
miért akarod am kiszedni ?:D
14/16 anonim válasza:
Én minden nap forgattam, nem volt vele gond, simán ki tudtam venni. Persze, mielőtt kivettem, a másik fülit, amit be akartam tenni, letisztítottam, és fertőtlenítettem 70 %-os gyógyszertári alkohollal. A fülemet is megmostam, a lyukat is lekezeltem, és úgy raktam be az új fülit. Remélem, sikerül gond nélkül kiszedned neked is!
15/16 A kérdező kommentje:
ilyet még nemláttam...
nemjönleee.:((
2010. aug. 2. 22:03
16/16 anonim válasza:
a hátulja is mozog? mert jártam úgy, hogy forgott benne. ha nem, akkor az bele van ragadva a gennybe. jegeld le. úgy nem fog fájni :D mármint, utána, kiszedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!