Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen piercing, és hol?

Milyen piercing, és hol?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mikor szúrtak, hova, milyen piercinget, mennyire fájtak szúrásnál, pozitívumok, negatívumok, tényleg minden. Esetleg rosszul sikerült szúrások, Budapesten milyen helyek vannak, ahol értik a dolgukat, kíváncsi vagyok.

Meg bármilyen piercinggel kapcsolatos történet.

17L

2020. jún. 12. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

Csak fülpiercingjeim vannak, 7 darab. 3 helix, 3 conch, 1 tragus. A legelső azt hiszem talán 3 évvel ezelőtt lett lőve (ez kivételével az összeset szúrattam, és azt is ajánlom). Nem fájt egyáltalán, egy picit érzékeny volt pár hónapig, de semmi vészes.

Utána tavaly februárban egyszerre lett 1 helix meg 1 conch szúratva. A conch teljesen okés volt, több hónapig nem volt semmi baja, aztán utána volt baja, de kezeltem, most már oké. A helixnek pedig kb. fél év kellett, hogy rendesen begyógyuljon.

Utána pedig egyszerre szúrattam még 1 helixet, 2 conchot és 1 tragust. Ez talán novemberben volt. A legkevesebb probléma a tragussal volt. A két conch közül az egyikkel még mindig probléma van, illetve a helixel is. Gyógyulás szempontjából ez a helixem, és a tavaly februárban szúratott helixemmel van/volt probléma, fél év gyógyulás minimum. Meg fájdalomra is a helix a legrosszabb szerintem, de egyik se vészes amúgy. .)

2020. jún. 12. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Koldok, westendben, nem fajt különösebben a szuras, viszont utana volt olyan nap, amikor azt mondtam feladom es kiveszem, pedig kezeltem a szalonban vásárolt gellel, fertőtlenítő sprayvel es betadinnal is. Fel ev volt mire begyogyult, de meg most is beleakadok neha.De szeretem, nem bántam meg:)
2020. jún. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!