Milyen piercing, és hol?
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor szúrtak, hova, milyen piercinget, mennyire fájtak szúrásnál, pozitívumok, negatívumok, tényleg minden. Esetleg rosszul sikerült szúrások, Budapesten milyen helyek vannak, ahol értik a dolgukat, kíváncsi vagyok.
Meg bármilyen piercinggel kapcsolatos történet.
17L
Csak fülpiercingjeim vannak, 7 darab. 3 helix, 3 conch, 1 tragus. A legelső azt hiszem talán 3 évvel ezelőtt lett lőve (ez kivételével az összeset szúrattam, és azt is ajánlom). Nem fájt egyáltalán, egy picit érzékeny volt pár hónapig, de semmi vészes.
Utána tavaly februárban egyszerre lett 1 helix meg 1 conch szúratva. A conch teljesen okés volt, több hónapig nem volt semmi baja, aztán utána volt baja, de kezeltem, most már oké. A helixnek pedig kb. fél év kellett, hogy rendesen begyógyuljon.
Utána pedig egyszerre szúrattam még 1 helixet, 2 conchot és 1 tragust. Ez talán novemberben volt. A legkevesebb probléma a tragussal volt. A két conch közül az egyikkel még mindig probléma van, illetve a helixel is. Gyógyulás szempontjából ez a helixem, és a tavaly februárban szúratott helixemmel van/volt probléma, fél év gyógyulás minimum. Meg fájdalomra is a helix a legrosszabb szerintem, de egyik se vészes amúgy. .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!