Jó, vagy rossz ötlet piercing szúratás előtt fájdalomcsillapítót bevenni?
Figyelt kérdés
Vannak piercingjeim (meg tetkóim is), de most nagyon félek. Industrialt szeretnék, és mindenhonnan azt hallom, hogy ez a legfájdalmasabb piercing, és hogy nagyon durván fáj. pedig volt septumom is, amibe kb majdnem belehaltam, úgy fájt, pedig annak elvielg nem kellett volna ennyire fájnia.2020. jún. 1. 13:46
1/4 anonim válasza:
Nekem van 2 industrialom(szét van szúrva az egész fülem;helix,conch),konkrétan alig éreztem mikor szúrták.
Ne vegyél be fájdalomcsillapítót mert felesleges.De ha ennyire parázol akkor szerintem hagyd későbbre,pc azzal jár hogy kellemetlen de az max fél perc,ha annyira tetszik akkor bőven kibírható.
2/4 anonim válasza:
Rossz ötlet, ne vegyél be. Túl lehet élni érzéscsökkentés nélkül is, de max kérd, hogy jégsprayvel fújják le.
3/4 anonim válasza:
Felesleges. Maga a szúrás egyáltalán nem vészes, és nagyon gyorsan kész. A gyógyulás az, ami igazán rossz, de nem mindenkinek.
4/4 anonim válasza:
Ne vegyél be fájdalom csillapítót mert attól jobban vérzékeny leszel és ez miatt több vért vesztesz a szúrástól.
Am nekem is van industrialom lassan egy éve, de a szúrás része volt a legjobb az egész folyamatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!