Bedagadt a fülem a hélix pcm körül. Mit csináljak vele?
Nem friss, decemberben volt három éve, hogy megvan. Ha ez számít, anno lövetve lett, mivel akkoriban nagyon féltem a tűktől, nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a problémámhoz.
Augusztus óta dagad be néha, de nem volt vészes, mindig lekezeltem. Használtam tetrán kenőcsöt, bepanthent és gyógyszertári hidrogénperoxidot is. Igazából az első és az utolsó az, ami nagyon jó volt rá. Most viszont nagyon durva. Ha lentebb megy valószínűleg kiveszem belőle a fülbevalót, viszont amíg akkora, mint egy nagyobb borsó, nem merek belenyúlni. Eddig mindig lentebb ment pár nap után, de most nagyobb, most távolról is látszik, így egy kicsit aggódom.
Fémalergia biztos nem lehet, mivel orvosi fém van benne, illetve amikor rozsdamentes acél vagy ezüst volt benne, azokkal sem volt gond.
Szóval szerintetek mit csináljak vele, azon kívül, mint amit leírtam? Illetve szerintetek mi lehet a baj?
És még egy kicsit buta kérdés. Van itthon aloe vera növényem. Ha a leveléből préselek ki gélt (nem tudom mi a neve), akkor az használna valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!