Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lehet ez? (Helix piercing)?

Cicumicaa kérdése:

Mi lehet ez? (Helix piercing)?

Figyelt kérdés
Februárban csinaltattam piercinget a fülembe fentre, porcba. Azt mondta aki csinálta egy év is lehet mire begyogyul. Azóta kb 3 hónap telt el, nem fáj már, alapbol, és feküdni is tudok rajta. De fent a lyuk mellett lett egy dudor. Nem igazán fáj, de varas, es ha lekaparom akkor ugye faj mint egy kikaparás, de nem érzem hogy jönne ki belőle valami, maximum vér, mert kikaoartam. Aztán bevarasodott es csak van de nem ment lentebb a dudor. Mi lehet, hogy tüntethetném el?

2020. jún. 12. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Vadhús

Hidrogén-peroxiddal kezeld (sok sikert a vásárláshoz február vége óta hiánycikk)

2020. jún. 12. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek, nekem industrialnál nőtt ilyen, ki is kellett vennem emiatt sajnos, mert nekem nem használt a hidrogén-peroxid sem.
2020. jún. 12. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vadhús. Patikában lehet hiánycikk a peroxid, akkor hyperol tabletta, vagy rendj a patikából peroxidot, rendelésre 2-10 nap szokott lenni az érkezés.(bár én két hete vettem patikában, lehet nem minden patikaláncnál van, ahogy a sebbenzin, vagy a denaturált szesz) Illetve ha mást nem, akkor vegyszerbolt, ott tudsz venni tömény peroxidot és azt kell 3%-osra hígítani, ha értesz hozzá.

Ha ez se megy, akkor a perecetsav is jó megoldás nagyjából 10-15%-os, hátránya, hogy ecetszaga van, de ugyan úgy hidrogén-peroxid szabadul fel belőle.

Peroxidos ecsetelés úgy jó, hogy elsőnek vattával áttörlöd, majd egy vattakoronggal szivatsz fel és azt rárakod a felületre és 3-5 percig rajta is hagyod. Ezt napi 3 alkalommal legalább 3 héten át, de maximum 6 hétig. Ha úgy sem szárítja le, akkor sebész egy nyisszantással leszedi.

2020. jún. 13. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!