Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszenek nektek az...

Hogy tetszenek nektek az alábbi körmök?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem kézműveskedni, majd egy hirtelen ötlet után kipróbáltam magam a körmök világában. Elvégeztem egy alapképzést, januárban vizsgáztam és rájöttem, hogy nagyon szeretem csinálni. Többet akarok kihozni magamból, azóta is képzem magam, közben az ismerősöknek készítettem körmöket, párat ide csatoltam. Úgy gondolom ideje lenne szintet lépnem és esetleg szalonban vagy kisvállalkozásban dolgoznom. Kiváncsi vagyok pár vélemenyre az ismerőseimen kívül is. Tetszenek-e az alábbi munkák, választanátok-e körmösként?😊 A mintákat kézzel szoktam festeni, az a kedvenc részem az egészben.🥰

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 2. 11:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépek, körmösként írom! :)

Az építő jellegű kritikát már leírtak előttem, amit én is láttam, nem fogom újból azt leírni. Az utolsón talán picit vastag az anyag a hüvelyken, de ez apró észrevétel, saját tapasztalat, hogy nem mindig ugyanazt adja vissza a kép, ami a valóság. :)

+ 1 pont, hogy egy-két kép úgy van lefényképezve, hogy a C ív látszik rajtuk, ez nagy szó, sok gyakorlott körmös mintha nem ismerné ezt a fogalmat... :D

Sok-sok gyakorlás ez a szakma, de érzéked van hozzá, sok sikert, mindenképp vidd tovább, fejleszd magad! ☺️

2020. jún. 2. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szép, imádom mindet, főleg a matt körmeid :))
2020. jún. 3. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!