Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszenek nektek az...

Hogy tetszenek nektek az alábbi körmök?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem kézműveskedni, majd egy hirtelen ötlet után kipróbáltam magam a körmök világában. Elvégeztem egy alapképzést, januárban vizsgáztam és rájöttem, hogy nagyon szeretem csinálni. Többet akarok kihozni magamból, azóta is képzem magam, közben az ismerősöknek készítettem körmöket, párat ide csatoltam. Úgy gondolom ideje lenne szintet lépnem és esetleg szalonban vagy kisvállalkozásban dolgoznom. Kiváncsi vagyok pár vélemenyre az ismerőseimen kívül is. Tetszenek-e az alábbi munkák, választanátok-e körmösként?😊 A mintákat kézzel szoktam festeni, az a kedvenc részem az egészben.🥰

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 2. 11:33
1 2
 1/12 anonim válasza:
80%

Az első kettő nekem annyira nem tetszik. De kinek mi. A többi viszont elég jó. Én választanálak téged körmösként:)

18/L

2020. jún. 2. 11:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyönyörű, igényes munkák. Biztosan választanálak téged műkörmösként:)
2020. jún. 2. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem szépek, ami még jobban tetszik, hogy visszafogottak is. Ha valaha (mű)körömre szánom magam, örülnék egy ilyen képességű embernek :)
2020. jún. 2. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!
2020. jún. 2. 12:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nagyon jól esnek ezek a visszajelzések!🤗
2020. jún. 2. 13:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, jól néznek ki. Ami nem tetszik az is csak azért van, mert nem az én ízlésem, de látszik, hogy igényes és aprólékos munka. Sok sikert hozzá :)
2020. jún. 2. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Úristen de gyönyörűek! Én nagyon szívesen járnék hozzád.
2020. jún. 2. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehetseges vagy, jo a szinhasznalat es az otletek is tetszenek. En epito jellegu kritikakent annyit szeretnek csak hozzatenni, hogy figyelj a szelekre, mert nem mindenhol vannak szepen, egyenletesen eldolgozva, illetve meg anszimmetriaba lenne erdemes extra figyelmet olnod. Ha ezzel szeretnel foglalkozni, akkor mindenkepp erdemes tovabb gyakorolnod, mert nagyon jo kormos lesz beloled, ha ezeket az aprosagokat kijavitod. Csak igy tovabb, a leheto legjobb uton haladsz a siker fele!
2020. jún. 2. 15:02
 9/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy írtatok! Majd visszajárok újra olvasni a válaszokat, mikor elszomorodok ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném :)) motiváló lesz.

Köszönöm az építő jellegű kritikát is, ezek is sokat segítenek, hogy észrevegyem a hibákat és majd javítani tudjak. Nyugodtan írjatok még, bármit észrevesztek!😊

Próbálok nagyon kitartó maradni, hogy majd az egyik legjobb lehessek. Persze néhány dolog aggaszt, például az is, hogy még viszonylag lassú vagyok, de próbalok arra gondolni, hogy ez is tanulható és csak gyakorlás kérdése.:)

2020. jún. 2. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a műkörmöt, sose csináltatnék, de még én is azt mondom, hogy ezek tök jópofák és máson simán szívesen nézegetném, tényleg igényes munka. Ügyes vagy, csak így tovább :)
2020. jún. 2. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!