Hogy tetszenek nektek az alábbi körmök?
Mindig is szerettem kézműveskedni, majd egy hirtelen ötlet után kipróbáltam magam a körmök világában. Elvégeztem egy alapképzést, januárban vizsgáztam és rájöttem, hogy nagyon szeretem csinálni. Többet akarok kihozni magamból, azóta is képzem magam, közben az ismerősöknek készítettem körmöket, párat ide csatoltam. Úgy gondolom ideje lenne szintet lépnem és esetleg szalonban vagy kisvállalkozásban dolgoznom. Kiváncsi vagyok pár vélemenyre az ismerőseimen kívül is. Tetszenek-e az alábbi munkák, választanátok-e körmösként?😊 A mintákat kézzel szoktam festeni, az a kedvenc részem az egészben.🥰
Az első kettő nekem annyira nem tetszik. De kinek mi. A többi viszont elég jó. Én választanálak téged körmösként:)
18/L
Nagyon köszönöm, hogy írtatok! Majd visszajárok újra olvasni a válaszokat, mikor elszomorodok ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném :)) motiváló lesz.
Köszönöm az építő jellegű kritikát is, ezek is sokat segítenek, hogy észrevegyem a hibákat és majd javítani tudjak. Nyugodtan írjatok még, bármit észrevesztek!😊
Próbálok nagyon kitartó maradni, hogy majd az egyik legjobb lehessek. Persze néhány dolog aggaszt, például az is, hogy még viszonylag lassú vagyok, de próbalok arra gondolni, hogy ez is tanulható és csak gyakorlás kérdése.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!