Tetszenek nektek ezek a körmök? Fiúk, lányok részletes véleményét kérem, korral.
Ha igen, miért, ha nem miért?
Egyébként ha valamelyikőtök tudja, Budapesten hol lehet ehhez hasonlókat csinálni, akkor ossza meg velem is!!!
Nem tetszik mindegyik, viszont szerintem okésak. Nálam plusz pont az, hogy nem 20 centis egy köröm.
Az első szerintem szép, egyszerű.
A második már nem annyira tetszik, főleg a krikszkraksz része.
A harmadikon a felső körmök tetszenek, az alsóban azok a sötét részek szerintem nem mutatnak jól.
Lábkörmön nem annyira tetszenek az ilyesmik. :D
Az ötödik nem tetszik, olyan összevisszaság az egész.
16/L
Nagyon nem!
10-ből 7 körmös megcsinálja!
A lábköröm cool, szeretem az ilyen textúrát, bár nem pont (láb)körmön.
Az utolsó olyan művészi ecsetvonásokra emlékeztet... A többi nem tetszik, nem tudom igazán megmagyarázni, miért.
Igazából egyiket sem akarnám a körmömön. Na jó, a lábkörmöset mégis... De ha már kőszerű, achát vagy borostyán textúra jobban tetszene :D
Az első gyönyörű, ízléses köröm, szívesen viselném.
A második nekem nagyon nem tetszik, a színek jók, de az a bordázott rész nem jön be.
A harmadiknak a színei nem illenek össze, vagy valami nem jó vele, nem harmonizál az összkép, legalábbis nekem.
A negyediken olyanok azok a világos körmök, mintha szét lenne töredezve a köröm-optikailag olyan, szintén nem tetszik.
Az utolsó nekem ízléstelennek tűnik. Szintén felmerül a problémám a színekkel, mint a harmadik képnél.
19/L
Az első elmegy.
A többi ronda, mintha földönkívüli gombák telepedtek volna meg a körmökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!