14 éves fiú vagyok és még 1 nyelv pirszinget szeretnék van már 1 de mellé szeretném. Nektek mi a véleményet? Fiúnál a kettő az el fogadjató?
Meg az egy is gusztustalan,raadasul nagyon megfogod banni
14/l
A te tested azt csinálsz vele amit akarsz. A piercing meg nem olyan mint egy tetoválás amit álltalánan egy életen át visel az ember. Ha megunod kiszeded és a nyelvben még pont nem feltünő az az egy két lyuk. Van akinek pl nyom nélkül be is forr a nyelv piercing helye.
Engem pl nem különösen érdekelne, hogy hol és hány db piercinged van. Nekem is van több mondjuk nem a nyelvemben csak a számban 2 és az orromban 1.
Amúgy ja rocker vagyok pontosabban inkább metálos már ha nagyon kategorizálnom kell magamat.
Ezt ha normális lányt akarsz magadnak és nem egy rockert vagy emost meg kikérem magamnak. Mert egy rocker nem lehet normális? Hidd el mi nem itélkezünk úgy mások felet mint az átlagos kultúrális szennyen nevelkedett emberek akiknek annyira nincs életük, hogy ráérnek mások kinézetével és életével foglalkozni. Mert aki egy kicsit is kilóg a sorbólvagy az általuk elfogadott kinézettől azt már egyből megbélyegezik.
És amúgy nyalásnál is jól jöhet a srácoknak a nyelv pc. Ezt az egyik ismerősöm mesélte.
Azt meg mindig tegyétek hozzá amikor azt mondjátok, hogy undorító valami, hogy -szerintem-
Mivel senki véleménye sem egyenlő az objektív valóságal. Minden vélemény szubjektív. Nem egyforma az emberek izlése.
Kinek a pap kinek a pap lánya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!