Mi a véleményet erről az angol nyelvű, könyves blogról?
Kb 1,5 hónapja indítottam el az oldalt, akkor írtam egy hasonló kérdést, de azóta rengeteg minden változott rajta. Elfogadom a kritikát, de csak akkor ha normális hangnemben kapom. :) Nagyon kíváncsi vagyok mindenki véleményére, lehet ez magáról a tartalomról vagy a kinézetről is.
Előre is köszi :)
Úristen, de figyelmetlen vagyok elfelejtettem belinkelni... inkább nem is kommentálnám magamat.
Egyébként kedves első hozzászóló, szerinted mit jelent, hogy normális hangnemben írj kritikát? Nem tudom, miről írtad, hogy khm nem tetszik, hisz meg se osztottam a címet véletlenül. El tudom képzelni az estéd: jársz körbe gyakorin, bunkó/bántó kommenteket írogatva olyan embereknek akikre még csak annyi időt se szántál, hogy figyelmesen elolvasd a kérdésüket és írj egy legalább félig emberi lényhez méltó választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!